Reguli care trebuie respectate la Untold 2018

Publicat: 02/08/2018 | 10:52

Joi (2 august) începe Untold 2018! Cei care merg la acest festival trebuie să știe regulile. Evenimentul de la Cluj-Napoca va fi unul de amploare, iar autorităţile s-au pregătit să asigure ordinea şi siguranţă, ca să nu ivească niciun fel de probleme.

Regul Untold 2018. Peste 1.800 de jandarmi, polițiști, pompieri și medici vor fi în misiune, în cele 4 zile și 4 nopți de festival. În plus, ca să se asigure că nu vor fi probleme, 700 de agenți de securitate din firme private vor veghea în mulţime. Peste 7.000 de persoane lucrează în aceste momente în perimetrul festivalului, dintre care peste 1.200 sunt voluntari. (Citește și Începe UNTOLD 2018! Ce artiști cântă la Cluj)

Reguli Untold 2018  Ce NU aveți voie să luați la festival

Reguli Untold 2018. Participanţii la festival trebuie să ştie că în perimetrul festivalului este absolut interzisă intrarea cu obiecte precum: ghiozdane voluminoase, droguri, sticle, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale şi aparate foto sau video profesionale. Este permis însă accesul cu: poșetă/borsetă de dimensiuni mici sau medii şi cu medicamente.

Odată ajunși în zona festivalului, participanții trebuie să schimbe biletul sau abonamentul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in. Acestea sunt deschise și în zilele pre-festival, în 31 Iulie-1 August 2018 în intervalul orar 14.00 – 23.00, urmând ca în zilele de festival intervalul să fie 12.00 – 08.00. Pentru acest lucru este obligatoriu să aibă un bilet valid și un act de identitate valabil. De asemenea, organziatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in. Acestea au fost deschise și în zilele de pre-festival, adică pe 31 iulie și 1 august. (Vezi și Începe UNTOLD 2018! Ce artiști cântă la Cluj)

Untold 2018. Reguli pentru participanții sub 18 ani

Reguli Untold 2018. Adolescenții sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet și actul de identitate, și de documentul care atestă acordul părinților care poate fi găsit pe www.untold.com. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte. (Citește și CANCAN.ro dă startul mega-maratonului UNTOLD!)

Untold 2018, cel mai sigur festival din România

 Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, peste 1.100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi cadre medicale vor asigura măsurile de ordine, de siguranţă publică şi de sănătate. De asemenea, pentru urmărirea perimetrului în care are loc festivalul, vor fi montate 70 de camere video de supraveghere.

„Untold este cel mai sigur festival din România, am reuşit să creăm cea mai eficientă siguranţă a spectatorilor din Europa. Misiunea este un sistem integrat, un parteneriat între mai multe instituţii. Avem forţe suficiente, 500 de jandarmi pe zi. Vor veni în sprijin colegi de la Gruparea Mobila de Jandarmi Târgu Mureş. De asemenea, vor fi instalate peste 70 de camere video de supraveghere pe întreg perimetrul festivalului, separate de cele ale stadionului Cluj Arena, care ne ajută pentru identificarea şi probarea unor fapte antisociale”, a spus  Liviu Uzlău, șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, într-o conferință de presă.

 

Citește și...