Gina Pistol, singurică la Untold: ”Unii mai trebuie să…”

Publicat: 02/08/2018 | 23:19

Vreme de patru zile, Clujul este capitala muzicii în Europa! Festivalul Untold, la care participă artiști celebri din toată lumea, a strâns zeci de mii de oameni dornici să se distreze pe cinste, cu muzică bună, băutură bună, mâncare bună. (Oferta speciala playstation) Între celebritățile prezente acolo, Gina Pistol, dar, surpriză, fără Smiley! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dat nas în nas cu vedeta, iar frumoasa prezentatoare nu a putut evita niște răspunsuri…

Gina Pistol este o prezență care-ți fură ochii, chiar dacă au trecut ani buni de când devenea cunoscută. (Reduceri mari la jocuri PCA avut, de-a lungul timpului, câteva relații care au ținut primele pagini ale tabloidelor, iar acum… iubește foarte tare! Smiley este cel care i-a furat inima, în urmă cu mai bine de un an, chiar dacă relația lor a fost învăluită în mister o bună bucată de vreme. (CITEȘTE ȘI: EMIL BOC, CU FIICA DE MÂNĂ, LA UNTOLD. PRIMARUL CLUJULUI S-A PUS PE VINE CA SĂ-I FACĂ FOTOGRAFII PATRICIEI. VIDEO)

Până la urmă, inevitabilul s-a produs, au fost „deconspirați”, iar cei doi și-au asumat relația de iubire. Doar că joi, în prima zi a festivalului Untold, Gina a apărut…”singurică”. Smiley a lipsit de la debutul marelui festival de muzică. Ginuța nu a avut nicio tresărire atunci când a fost întrebată de iubitul ei, de către reporterii CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Vedeta a explicat motivul pentru care iubitul ei nu este alături de ea, la Untold. ”Am venit cu foarte mulți prieteni, iubi mai trebuie să și muncească”, precizat Gina. (CITEȘTE ȘI: INTERVIU ÎN PAT CU ANDREEA ESCA, LA UNTOLD: ”M-AM GÂNDIT CĂ TREBUIE SĂ VĂD CUM ARATĂ ACEST FESTIVAL ȘI DIN SPATELE ECRANULUI”)

„Am fost anul trecut și mi-a placut foarte mult. De asta am revenit si anul acesta. Este cea mai cool atmosferă într-o locație feerică, oameni buni, muzică faină. Chiar îmi place… Vreau să ascult artiștii mei preferați și să mă simt bine. Îmi e greu să fac un top al artiștilor, dar vreau să ajung la The Prodigy, neapărat. Mai au și prietenii mei artiști preferați”, a mai spus Gina Pistol, pentru CANCAN.RO.

Gina Pistol și Smiley, primele imagini împreună oferite de Cancan

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezenta, la începutul anului, primele poze cu Smiley şi Gina Pistol. Îndrăgitul cântăreţ Smiley şi iubita lui au plecat într-o vacanţă de vis, pe 2 ianuarie! Asta după ce artistul, urmărit din public de iubită, a concertat de Revelion la Sibiu. (CITEȘTE AICI: IMAGINI EXCLUSIVE. SMILEY ŞI GINA PISTOL AU PLECAT DIN ŢARĂ! CE DESTINAŢIE DE VIS AU ALES)

Cei doi au ajuns la Aeroportul Henri Coandă, iar la ora 23:35 au decolat către Thailanda, unde au ales staţiunea din Phuket! Nu au ajuns direct acolo, ci cu o escală la Doha. Au făcut check-in-ul şi apoi s-au relaxat în sala de aşteptare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...