Emil Boc, cu fiica de mână, la UNTOLD. Primarul Clujului s-a pus pe vine ca să-i facă fotografii Patriciei. VIDEO

Publicat: 02/08/2018 | 21:20

UNTOLD este cel mai mare festival de muzică din România, care se desfășoară din vara lui 2015 în Cluj. Iar pe lângă turiștii din Europa, dar și din țara noastră, anul acesta și-a făcut apariția și Emil Boc cu fiica de mână, la UNTOLD. (Promotiile zilei la monitoare)

Emil Boc și-a făcut apariția la UNTOLD 2018! Și nu singur ci în compania fiicei sale. Cei doi s-au plimbat, de mână, printre turiștii veniți din toate colțurile Europei, dar și a țării noastre, iar la un moment dat Emil Boc s-a oprit pentru a-i face niște fotografii fetei sale. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI EMIL BOC, REZULTAT SURPRINZĂTOR LA BACALAUREAT DUPĂ CONTESTAȚIE! CARE ESTE MEDIA FINALĂ A PATRICIEI)

Tânăra a vrut să imortalizeze momentele petrecute la cel mai mare festival din Europa așa că l-a rugat pe tatăl ei să-i facă niște poze. Zis și făcut! Emil Boc n-a stat pe gânduri și s-a pus pe vine pentru a o prinde pe fiica lui în cele mai bune ipostaze!

Emil Boc, în timp ce-i făcea poze fiicei sale

Untold 2018, cel mai sigur festival din România

 Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, peste 1.100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi cadre medicale vor asigura măsurile de ordine, de siguranţă publică şi de sănătate. De asemenea, pentru urmărirea perimetrului în care are loc festivalul, vor fi montate 70 de camere video de supraveghere. (VEZI ȘI: UN GRUP DE ENGLEZI S-A FĂCUT REMARCAT ÎN DESCHIDEREA UNTOLD 2018! PETRECĂREȚII SUNT PUȘI PE FAPTE MARI)

„Untold este cel mai sigur festival din România, am reuşit să creăm cea mai eficientă siguranţă a spectatorilor din Europa. Misiunea este un sistem integrat, un parteneriat între mai multe instituţii. Avem forţe suficiente, 500 de jandarmi pe zi. Vor veni în sprijin colegi de la Gruparea Mobila de Jandarmi Târgu Mureş. De asemenea, vor fi instalate peste 70 de camere video de supraveghere pe întreg perimetrul festivalului, separate de cele ale stadionului Cluj Arena, care ne ajută pentru identificarea şi probarea unor fapte antisociale”, a spus  Liviu Uzlău, șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, într-o conferință de presă. (Reduceri mari la jocuri PC)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020