Fiica lui Emil Boc, rezultat surprinzător la Bacalaureat după contestație! Care este media finală a Patriciei

Publicat: 10/07/2018 | 14:47

Potrivit site-ului Ministerului Educaţiei Naţionale, Patricia Boc a contestat nota 9,8 primită la Istorie, iar în urma corectării nota i-a fost scăzută la 9,66, ceea ce a dus şi la reducerea mediei, de la 9,73 la 9,66.

Fiica cea mică a lui Emil Boc nu va avea nevoie, însă, de media de la Bacalaureat, în condiţiile în care se pregăteşte să dea, în 25 iulie, examen de admitere la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, doar din biologie şi chimie, arata sursa citata.

La specializarea Medicină Dentară din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară a UMF sunt scoase la concurs 79 de locuri la buget.

Patricia Boc, absolventă a Liceului Teoretic „Gheorghe Şincai” Cluj-Napoca, a obținut, iniţial, media 9,73 la examenul de Bacalaureat, după ce a primit nota 9,4 la Limba și Literatura Română, nota 9,8 la Istorie și nota 10 la Logică, argumentare și comunicare.

La nivelul judeţului Cluj au fost depuse peste 900 de contestaţii la Bacalaureat. În urma rezolvării contestaţiilor, au fost înregistrate două noi medii de 10 în plus, faţă de cele trei iniţiale, aparţinând elevelor Andreea Theodora Dan şi Felicia Andreea Florea, ambele de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii.

Citește și...