Fostul soț al Andreei Marin și-a asumat prima relație… A apărut cu o sexoasă la concertul Irinei Rimes!

Publicat: 04/12/2018 | 23:31

De ceva vreme, Tuncay Ozturk dă semne că și-ar fi refăcut viața socială. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) După ce a divorțat de ”Zâna surprizelor”, dar și după o presupusă relație, intens mediatizată, cu sexy-asistenta lui, medicul turc pare să fi reintrat în „circuit”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu fostul soț al Andreei Marin și noua sa parteneră. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL ”REGELUI” HAGI E ACUZAT DE HĂRȚUIRE)

În ultima perioadă, afaceristul de origine turcă pare să ducă o viață socială destul de activă. După ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, v-am prezentat, în premieră, imagini de la un eveniment monden, acolo unde Tuncay Ozturk s-a afișat, după o lungă perioadă de timp, alături de o frumusețe autohtonă, acum, fostul soț al Andreei Marin a „recidivat”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul soț al Andreei Marin, la teatrul ”Ion Dacian” din Capitală, acolo unde Irina Rimes a susținut un concert de zile mari. Spre suprinderea tuturor, Tuncay Ozturk și-a făcut apariția alături de o tânără domnișoară, alta decât cea cu care a fost zărit în public, în urmă cu câteva săptămâni. (NU RATA, AICI: DAN NEGRU NEGOCIAZĂ ”TRANSFERUL” REVELIONULUI DE LA ANTENĂ LA PRIMA TV!)

Surpriza de la concertul Irinei Rimes

Atunci când vine vorba de prezențele feminine din viața lui, Tuncay pare să fie un om destul de discret și încearcă, pe cât posibil, să nu iasă în evidență. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Așa s-a întâmplat și de această dată. La scurt timp după ce au intrat în foaierul teatrului, omul de afaceri și noua lui parteneră s-au refugiat într-un colț, parcă pentru a nu atrage atenția. Acolo au discutat preț de câteva minute și au așteptat ca toți cei veniți pentru concert să intre în sala de spectacol.(CITEȘTE ȘI: CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR, CAPTURAT DUPĂ O OPERAȚIUNE-FULGER A ”MASCAȚILOR”!)

Tuncay Ozturk dă semne că și-ar fi refăcut viața socială

Andreea Marin şi Tuncay au divorţat în februarie 2017

„Zâna” şi turcul Tuncay au divorţat în luna februarie a anului 2017, la Judecătoria Buftea. Înainte de divorţ, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au dus la ruptură. (VEZI ȘI: SIMONA GHERGHE E O GRAVIDUȚĂ CU… POFTE DE SHOPPING!)

„Nu am nimic să-mi reproşez astăzi. Sunt împăcată cu acţiunile mele. Sunt omul care simte că poate să facă mai mult şi merită mai mult. Ştiu cât sunt în stare să dăruiesc şi cred că merit acelaşi respect. E o poveste ce ţine de încredere, iar la mine nu a funcţionat.(Cât câștigi la un studio de videochat din București)  Nu e o dramă, asta e. (…) 

Nu m-am respectat şi pe mine. Poate am fost prea tolerantă în defavoarea mea. Eu nu spun că el a avut sau nu o relaţie cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Îmi pare bine că am scăpat de semnele de întrebare din viaţa mea. Mi s-a părut lipsit de bărbăţie, de demnitate să spui, la doar câteva zile de la despărţire, că eşti pregătit deja pentru o nouă relaţie”, explica Andreea Marin, la TV, cauzele divorţului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)