Simona Gherghe e o graviduță cu… pofte de shopping!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 03/12/2018 | 23:15

Simona Gherghe este o graviduță cu… pofte de shopping! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Vedeta Antenei 1 se menține în formă la mall. La rândul său, Răzvan Săndulescu este un soț grijuliu și nu o lasă nicio clipă singură. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Vestea că Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. Prezentatoarea TV a fost dată de gol chiar de Dan Capatos, acesta anunțând cu ceva timp înainte că o colegă de la Antena 1 va fi mamă.

“Cumva, prin nu știu ce minune, când nimeni, nimeni nu se aștepta, un suflet mic și-a ales… familia! Ana, mama și tata te așteaptă!”, a confirmat vedeta, la finalul lunii trecute, că este gravidă.

(VEZI AICI: ĂSTA ESTE SALARIUL LUNAR PE CARE ÎL ÎNCASEAZĂ SIMONA GHERGHE)

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, numără, cu siguranță, zilele până când își vor strânge în brațe și cel de-al doilea copilaș. Până atunci, cei doi își petrec împreună mai tot timpul liber. Dacă nu sunt acasă, preferă să se relaxeze în mall.

A luat cu asalt magazinele din mall!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu la o sesiune de cumpărături. Prezentatoarea TV s-a îmbrăcat cu o pereche de blugi și o bluză subțirică, mai lejeră, care au ajutat-o să-și etaleze burtica.

La mall, Simona Gherghe a arătat că este o graviduță cu… pofte de shopping! Însoțită de Răzvan Săndulescu, vedeta a luat cu asalt mai multe magazine de haine, de unde și-a ales diverse articole. Nu s-a grăbit și a “inspectat”, cu răbdare, marfa expusă pe rafturi, în scopul de a găsi lucrul ideal. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Până să înceapă shopping-ul, Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au luat prânzul la un restaurant de lux. Prezentatoarea de “Acces Direct” a ajuns prima în local și s-a așezat la o masă. La câteva minute a urmat-o și soțul ei.

(NU RATA: VÂNTUL I-A DAT ROCHIA PESTE CAP SIMONEI GHERGHE… UPS!)

Au făcut schimb de priviri, au comandat, au mâncat, după care au demarat sesiunea de cumpărături. Care s-a încheiat după câteva zeci de minute. Au plecat separat, fiecare unde avea treabă. S-au reîntâlnit, însă, mai mult ca sigur, pe seară, acasă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

A devenit mamă la 39 de ani

Simona Gherghe prezintă emisiunea “Acces Direct” și, dacă, până în toamna acestui an, a moderat singură show-ul, recent i s-a alăturat Alex Velea. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. La o lună distanță, ea a devenit mamă. Fiica ei a venit pe lume pe 23 mai 2017 și a primit numele Ana Georgia. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

(VEZI ȘI: SIMONA GHERGHE, IMAGINE EMOȚIONANTĂ CU FIICA EI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)