Ce au împărțit de fapt ex-fotbalistul lui Gigi Becali & fosta soție

Autor: I.D.
Publicat: 06/12/2018 | 22:50

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosarul de divorț al lui Gabi Enache, fostul fotbalist al lui Gigi Becali. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Reporterii D.A.S. au aflat ce au împărțit, de fapt, ex-jucătorul FCSB-ului și fosta lui soție. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO PE MAYWEATHER L-AU ”SCOS ÎN DECOR” ȘI PE FAIMOSUL HAMILTON!)

La mai bine de doi ani de când Mădălina Iordate, fostă Enache, a deschis acțiunea de divorț, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente uluitoare din dosarul de partaj care s-a aflat pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Din acte reiese că fostul jucător al formației patronate de Gigi Becali a susținut în fața magistraților că el a fost singurul care a realizat venituri substanțiale, din activitatea de sportiv, suportând cheltuielile familiale. Gabi Enache a menționat că, la data la care a achiziționat, împreună cu fosta soție, un imobil, cu ajutorul unui credit bancar, aceasta nu avea niciun loc de muncă. Mai mult decât atât, fotbalistul a susținut că a contribuit cu importante sume de bani pentru ca fosta lui soție să-și deschidă un salon de înfrumusețare. (NU RATA, AICI: EA ESTE NOUA ”BOMBĂ-SEXY” A LUI CULIȚĂ STERP)

„Este de acord cu propunerea pârâtei…”

”În fapt, a precizat că a fost singurul care a realizat venituri substanțiale din activitatea sa de sportiv profesionist, iar din aceste venituri a achiziționat imobilul locuință din _________________, mansardă, __________________ a achitat și achită în continuare obligațiile către bancă, dar și toate cheltuielile familiei atât în timpul conviețuirii, cât și după despărțirea în fapt.

A arătat că, la data achiziționării imobilului, pârâta-reclamantă nu avea un loc de muncă, iar reclamantul-pârât a ajutat-o să dezvolte o afacere, constând în salonul de înfrumusețare AME4 Beauty House SRL, la care pârâta are calitatea de asociat unic și administrator, această societate fiind un bun comun, fiind înființată în timpul căsătoriei. A menționat că a contribuit cu importante sume de bani pentru ca pârâta să poată demara activitatea la societate, pentru renovarea și utilarea salonului, pentru plata chiriei punctului de lucru și alte cheltuieli. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

 A explicat pe larg câți bani au fost împrumutați de la bancă și la cât se ridică valoarea ratelor și cât din credit a fost achitat și a precizat că părțile sociale sau acțiunile sunt bunuri comune, așa încât ar trebui partajate. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) A precizat că este de acord cu propunerea pârâtei-reclamante de a compensa sulta ce i se cuvine pârâtei-reclamante cu partea din datoria comună, mai exact scăderea datoriei pârâtei-reclamante din valoarea sumei și compensarea tuturor obligațiilor de plată între părți”, se arată în documente care au intrat în posesia D.A.S.

Ce au împărțit de fapt ex-fotbalistul lui Gigi Becali & fosta soție

Cererea de partaj, anulată

După ce instanța a constatat că ex-soția FCSB-istului nu a achitat taxa de timbru, în valoare de 48.725,069 lei, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au decis să anuleze cererea de partaj. (NU RATA, AICI: MEGA-SCANDAL LA ”CHEFI LA CUȚITE”)

Tip soluție: Anulează cererea. Soluția pe scurt: Admite excepția netimbrării cererii disjunse, având ca obiect partajul bunurilor comune, invocată din oficiu. Anulează cererea ca netimbrată. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Cu apel în 30 de zile de la data comunicării, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia judecătorilor. 

Mădălina, alinată de „juniorul” unui milionar

După ce a încheiat socotelile cu fostul soț, Mădălina și-ar fi găsit alinarea lângă ”juniorul” unui milionar cunoscut de la noi din țară. Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro)Mădălina ar fi pur și simplu fermecată de tânăr, care ar trata-o ca pe o prințesă. Iar dovadă stau fotografiile pe care ex-soția fotbalistului le pune pe contul ei de pe o rețea de socializare. (CITEȘTE ȘI: GERARD DEPARDIEU VINE ÎN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

Citește și...