Gerard Depardieu vine în România! Celebrul actor va concerta în premieră la București

Publicat: 06/12/2018 | 13:27

Gerard Depardieu, actorul care i-a dat viață lui Obelix, vine în România! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Artistul francez va susține un spectacol de muzică și poezie în cadrul unui eveniment inedit care va avea loc în Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre mega-evenimentul programat vineri, 7 decembrie, la Circul Metropolitan București. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO PE MAYWEATHER L-AU ”SCOS ÎN DECOR” ȘI PE FAIMOSUL HAMILTON!)

Gerard Depardieu, actorul cunoscut publicului larg pentru o mulțime de roluri memorabile, printre care Cyrano de Bergerac și Obelix, va urca pentru prima dată pe o scenă din România. Renumitul artist fracez va susține un spectacol inedit de muzică și poezie în arena Circului Metropolitan București. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Grandiosul eveniment va avea loc vineri, 7 decembrie, de la ora 19.30. Celebrul actor va oferi și un interviu în exclusivitate, pentru Realitatea TV, care va fi difuzat în 9 decembrie.(NU RATA, AICI: EA ESTE NOUA ”BOMBĂ-SEXY” A LUI CULIȚĂ STERP)

Gerard Depardieu vine în România

Gerard Depardieu, probleme în adolescență

Gérard Xavier Marcel Depardieu s-a născut în Chateaux in Indre, pe 27 decembrie 1948. A crescut într-o familie de muncitori, în mijlocul a cinci frați și surori. În copilărie, Gerard Depardieu petrece mai mult timp pe stradă decât la școală. Astfel că, la vârsta de 13 ani, el abandonează studiile, pe parcursul adolescenței sale fiind implicat în diverse furturi. (NU RATA, AICI: MEGA-SCANDAL LA ”CHEFI LA CUȚITE”)

În 1964 părăsește Chateauroux pentru Paris, unde urmează cursurile de comedie ale lui Jean Laurent Cochet în același timp cu Claude Jade și Alain Doutey, care-l iau sub aripa lor ocrotitoare și unde o va întâlni pe Elisabeth Guignot, cu care se căsătorește în 1970 și cu care are doi copii: Guillaume Depardieu și Julie Depardieu. Se apucă să devoreze cu pasiune toate marile texte clasice formându-și, ca autodidact, o cultură solidă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

În 1970, Michel Audiard îi propune un rol mic în ”Le Cri du cormoran le soir au-dessus des jonques”. În 1974 este o revelație alături de Patrick Dewaere et Miou-Miou în ”Les Valseuses de Bertrand Blier” care este un succes dublat și de un scandal de proporții, dat de dialoguri și sexualitatea debordantă a personajelor.

După 1975 vine perioadă sa de mari realizări alături de regizorii italieni Bernardo Bertolucci (1990) sau Marco Ferreri. Maurice Piialat îl distribuie în patru filme din care două sunt remarcate: ”Police” și ”Sous le soleil de Satan” care îi vor aduce un premiu internațional de interpretare la Veneția în 1985.

Francois Truffaut îi propune în aceeași perioadă rolurile de îndrăgostit pasionat, ”La Femme d’a cote” urmat de „Dernier Metro” care va fi un succes comercial și care îi  dă posibilitatea să obțină premiul Cesar în anul 1981.  Notorietatea sa se extinde și în cinematografia americană, acolo unde i se propun primele roluri, cum ar fi cel din „Green Card”, cu Andie Macdowell (1990).

Celebrul actor va concerta în premieră la București

Cel mai bine plătit actor, în 2005!

Cu mai mult de 150 de filme, Gérard Depardieu este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze, atât pentru varietatea rolurilor, cât și a temelor tratate. Gerard Depardieu a publicat două biografii: ”Vivant” în anul 2004, acolo unde a povestit toată pofta lui de viață și de râs și ”L’Insoumis”, care a fost lansată în 2006.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

După clasamentul anual făcut de publicația Le Figaro, Gerard Depardieu este declarat actorul cel mai bine plătit în anul 2005 cu 3,2 millioane de euro estimați, obținând în jur de 800.000 euro pentru fiecare film în care a jucat în acel an. (NU RATA, AICI: ”READY TO RAVE”, CADOUL DE CRĂCIUN AL LUI ARMIN VAN BUUREN PENTRU FANII DIN ROMÂNIA!)