”Ready To Rave”, cadoul de Crăciun al lui Armin van Buuren pentru fanii din România!

Publicat: 06/12/2018 | 11:31
”Ready To Rave”, cadoul de Crăciun al lui Armin van Buuren pentru fanii din România!

E aproape Crăciunul, dar asta nu înseamnă că muzica electronică a ales să se inspire de super hit-ul semnat Mariah Carey, „All I Want For Christmas Is You”. Industria EDM a ales ca la început de decembrie să lanseze o întrebare: „ARE U READY TO RAVE??”(CITEȘTE ȘI: ARMIN VAN BUUREN VINE CU O SURPRIZĂ PENTRU FANII LUI, LA SFÂRȘIT DE 2018! DJ-UL OLANDEZ PREGĂTEȘTE UN SHOW CE A FOST SOLD OUT ÎN 3 ORE!)

Boss-ul Armada, Armin van Buuren și-a lansat cea mai nouă colaborare cu W&W. ”Ready To Rave” este un hardstyle track, ceea ce înseamnă că reverii din toată lumea și-au primit cadoul cu 3 săptămâni mai devreme. Sound exploziv care cu siguranță te va ține activat pentru perioada marilor festivaluri. Până la Neversea, eveniment care are loc în perioadă 4-7 iulie 2019… mai sunt 210 zile!(CITEȘTE ȘI: ARMIN VAN BUUREN A FĂCUT SHOW LA UNTOLD PÂNĂ LA RĂSĂRIT! IMAGINI DE SENZAȚIE CU DJ-UL OLANDEZ)

”Ready To Rave” e o continuare a acestui an fabulos pentru DJ-ul olandez Armin van Buuren și aparent anul 2019 va fi din aceeiași categorie: ediția 900 A State Of Trance este sold-out, iar biletele pentru Wembley Arenăa (18.04.2019) unde Armin este headliner într-un dance event memorabil s-au epuizat în mai puțin de 3 ore.(NU RATA, AICI: MĂRTURIA INCREDIBILĂ A LUI ARMIN VAN BUUREN DESPRE ROMÂNIA)

Citește și...