Mega-scandal la ”Chefi la cuțite”. ”Regele divertismentului” acuză jurații de discriminare: ”M-au eliminat fiindcă sunt gay!”

Publicat: 06/12/2018 | 02:19

Deși noul sezon din „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, se află în topul audiențelor, show-ul a stârnit controverse printre concurenții eliminați. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că între cei care nu sunt deloc mulțumiți de rezultat și consideră că li s-a făcut o mare nedreptate se numără și Alexandru Spiridon, supranumit „Regele divertismentului” din România. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Atât el, cât și colega sa de trupă, Mariana Calfa, pictoriță și cântăreață, cunoscută, în trecut, pentru o relație cu Gheorghe Gheorghiu, sunt foarte dezamăgiți că nu au trecut mai departe și susțin că ar fi fost luați în râs de cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. (VEZI ȘI: GHEORGHE GHEORGHIU A CÂȘTIGAT PROCESUL CU FOSTA IUBITĂ)

„Regele divertismentului”, alias Alexandru Spiridon, 29 ani, prezentator și cântăreț, prieten foarte bun cu Mariana Calfa, și-a dorit din tot sufletul să treacă în etapa următoare, mai ales că el susține că știe foarte bine să gătească.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Concurentul și-a dorit din partea juraților măcar două cuțite, pe care voia să le cucerească cu preparatul lui românesc: ciulama cu piept de pui și ciuperci cu mămăliguță.

„Zici că e o făină fiartă cu niște pui”

Înainte de a vedea cine a gătit, chef Dumitrescu a spus, în emisiune: „Băi fraților, este ceva tăiat, zici că e o făină fiartă cu niște pui și chiar vreau să îl cunosc pe autorul acestei farfurii”.

„Ați vorbit foarte urât”, li s-a adresat Alex celor trei chefi, de cum a intrat la jurizare. Le-a reproșat apoi că nu au gustat mâncarea. Chefii s-au apărat, arătând că au gustat preparatul, dar nu a fost pe placul niciunuia dintre ei.

„Prin atitudinea lor, prin gesturile lor au sugerat că sunt gay”

Alexandru, în fața celor trei chefi

Una peste alta, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Deși spune că a gătit bine, Alexandru s-a simțit umilit în așa hal de jurați, că, la finalul emisiunii, a făcut un atac de panică și a izbucnit în lacrimi. (CITEȘTE ȘI: AMENINȚĂRI ÎN SALA DE JUDECATĂ ÎNTRE GHEORGHE GHEORGHIU & FOSTA IUBITĂ)

„Regele divertismentului” este supărat foc pe cei trei jurați, dar și pe producătorii emisiunii. „Nu este frumos ce mi-au făcut la «Chefi la Cuțite». Am fost discriminat sexual! Chefii nici măcar nu au gustat preparatul meu care era foarte bun, dar în schimb și-au bătut joc de mine, m-au luat peste picor, insinuând că am altă orientare sexuală, că sunt pe invers. Prin atitudinea lor, prin gesturile lor au sugerat că sunt gay”, a spus Alexandru pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Am făcut un atac de panică, am plâns de ciudă”

Alexandru, emoționat, alături de Gina Pistol

Colegul Marianei Calfa a continuat cu acuzațiile.

„După încheierea emisiunii am fost, evident, foarte supărat, am făcut un atac de panică, am plâns de ciudă. Și, mai mult ca sigur că, prin faptul că și-au bătut joc de mine public, și au dat de înțeles că aș fi gay voi pierde niște contracte, pentru că eu sunt jurnalist, sunt prezentator, iar unii români nu suportă homosexualii, deși eu nu am declarat că sunt. Și culmea este că datorită unor persoane mai controversate, cum sunt eu, acest sezon este cel mai vizionat sezon din Chefi la cuțite. Eu, Mariana Calfa și alții din showbiz am fost spuma acolo, ne-au băgat în nu știu câte promo-uri”, a mai spus fostul concurent.

„Jurații nu știu cine sunt și ce fac concurenții”

Alexandru nu s-a oprit însă aici. (VEZI AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ ȘI-A DENUNȚAT SOȚUL LA POLIȚIE DUPĂ CE AR FI ATACAT-O ÎN MAGAZIN)

„Oricum, jurații nu știu cine sunt și ce fac concurenții, li se spune ce să zică în cască de la producători, gen că pe asta nu-l treceți, pe ăsta da etc. Ce mă doare cel mai tare este că eu chiar știu să gătesc foarte bine, dar ei nici măcar nu au gustat din preparatul meu! Cum să îți dai seama dacă este bun preparatul dacă nici nu guști din el?!”, a declarat „Regele divertismentului”. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Mariana Calfa este și ea nemulțumită

Preparatul Marianei Calfa, pe bază de fructe de mare, nu i-a convins pe cei trei chefi

La rândul ei, Mariana Calfa ar fi fost și ea nemulțmită că nu a mers mai departe. Momentan, artista se află în Marea Britanie și nu a răspuns la telefon, dar Alexandru, pretenul ei cel mai bun, a spus: „Mariana a mers de amuzament acolo, însă a gătit foarte bine și considera că merita să treacă mai departe. Este ea și ea supărată, evident”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...