Amenințări în sala de judecată între Gheorghe Gheorghiu & fosta iubită: ”Te distrug!”

Publicat: 29/06/2018 | 23:27

Disputa dintre pictorița Mariana Calfa și cântărețul Gheorghe Gheorghiu s-a mutat la tribunal. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii exclusive din conflictul în care este implicat celebrul cântăreț. (Console si accesorii gaming) La ultima ședință de judecată, femeia care, timp de 11 ani, a fost iubita artistului, a recurs la un gest de-a dreptul uluitor.(CITEȘTE ȘI: ”CĂPITANUL” FCSB-ULUI, FLORIN TĂNASE, A SCURS STICLELE DE VIN ȘI A AGRESAT UN CLIENT DIN CLUB)

La ultima înfățișare, femeia care i-a fost parteneră de viață timp de 11 ani lui Gheorghe Gheorghiu a încercat să se apere. Astfel, ea a adus, în fața magistraților, în calitate de martori ai apărării, pe menajera sa, dar și o vecină. Potrivit surselor CANCAN.RO, cele două femei s-au cam încurcat în declarații. (Promotiile zilei la monitoare)

Ba, mai mult, menajera Marianei Calfa, care se presupune că era mai tot timpul în preajma celor doi, a precizat că nu își amintește ca între aceștia să fi existat certuri sau conflicte. (NU RATA, AICI: FAIMOASA MILIARDARĂ PARIS HILTON VINE LA NUBA BUCUREȘTI!)

Cu toate acestea, la finalul ședinței, Mariana Calfa a recurs la un gest uluitor. Fosta iubită a artistului a afirmat că nu se lasă până nu-l distruge pe celebrul cântăreț.

”O să te distrug”, i-ar fi spus Mariana Calfa lui Gheorghe Gheorghiu. (VEZI ȘI: VĂDUVA MILIARDARULUI CĂTĂLIN CHELU ȘI-A EXECUTAT SILIT SOACRA!)

”Dosarul a rămas în pronunțare. Așteptăm o soluție favorabilă din partea instanței”, a declarat cunoscutul avocat Andrei Lazăr, apărătorul lui Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Gheorghe Gheorghiu şi Mariana Calfa, în perioada când formau un cuplu

Cum a început conflictul

”Îl vreau în spatele gratiilor. M-a chinuit. M-a urmărit prin oraş. Peste tot mă urmărea, îmi trimitea oameni pe cap. Are o problemă la cap. E fixat pe mine să-mi ia casa şi să aibă bani să bea, că bea mult alcool. M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari, pe care le voi dona caselor de copii”, erau acuzațiile grave pe care le făcea Mariana Calfa, în urmă cu aproximativ un an.

“Nimic din ce susţine Mariana Calfa nu este adevărat. Toate acuzaţiile care îmi sunt aduse sunt false din cauza faptului că nu m-a interesat să continui relaţia cu ea. Este o femeie interesată doar de publicitate şi cu serioase probleme psihice. Din pozele postate de ea pe contul de Facebook se vede clar că nu este speriată de pretinsele ameninţări şi totul este, de fapt, un joc pentru presă în scopul obţinerii de publicitate”, declara, la rândul său, Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cântăreţul a apelat, de altfel, la justiţie ca urmare a acuzaţiilor pe care fosta iubită i le-a adus.

”Este inadmisibil ca o persoană de calibrul lui Gheorghe Gheorghiu, cu o activitate recunoscută şi apreciată de public în domeniul muzical artistic de peste 40 de ani, să fie defăimată şi jignită prin intermediul mai multor canale media, fără să i se solicite măcar un punct de vedere. Deja am declanşat acţiuni în Justiţie atât împotriva Marianei Calfa, cât şi împotriva trusturilor care au promovat-o, în vederea remedierii prejudiciului de imagine suferit”, spunea chiar avocatul lui Gheorghe Gheorghiu, maestrul Andrei Lazăr, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gheorghe Gheorghiu este un artist foarte apreciat

Gheorghe Gheorghiu s-a stabilit în Las Vegas

Gheorghe Gheorghiu s-a născut pe 1 ianuarie 1954, la Braşov, şi este un arhicunoscut cantautor român. Primul contact cu muzica l-a avut la şase ani. A studiat vioara şi, ulterior, chitara, după care a activat, pentru o perioadă, în cadrul Cenaclului ASTRA. În 1975 a participat la primul Festival Naţional de Muzică Folk, unde a obţinut Marele Premiu. A fost membru al Cenaclului Flacăra până în 1980.

A susţinut concerte în toate oraşele din România, iar după Revoluţie a participat la numeroase spectacole în Israel, Germania, Austria, Belgia, Italia, Canada şi SUA. În prezent, este stabilit în America, la Las Vegas, unde participă la numeroase recitaluri.(NU RATA, AICI: FAMILIA A DAT-O DISPĂRUTĂ PE SOȚIA CELEBRULUI ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...