Gheorghe Gheorghiu a câștigat procesul cu fosta iubită! Instanța a obligat-o pe pictoriță să…

Autor: I.D.
Publicat: 20/07/2018 | 22:29

Scandalul dintre Mariana Calfa și Gheorghe Gheorghiu, mutat la tribunal, s-a soluționat zilele trecute. (Promotiile zilei la monitoare) Pictorița, care a avut o relație de 11 ani cu celebrul artist, a făcut tot felul de acuzații la adresa fostului ei iubit, care, în cele din urmă, n-a mai suportat și a dat-o în judecată. A fost dată prima hotărâre în acest proces, iar Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat detalii de ultimă oră.

Celebrul cântăreţ Gheorghe Gheorghiu, care este stabilit în America, a avut o relaţie de mai mulţi ani cu pictoriţa Mariana Calfa. Recent, femeia i-a adus acuzații extrem de grave artistului și a spus că vrea să îl vadă după gratii. Pictorița a afirmat că fostul ei partener de viață a chinuit-o și că a vrut să o omoare.  (Oferta speciala playstation)

Revoltat de acuzațiile grave care i-au fost aduse, Gheorghiu s-a apărat spunând că femeia nu ar fi în deplinătatea facultăților mintale și că ar face toate aceste lucruri pentru deveni celebră. Cântăreţul a apelat, de altfel, la justiţie ca urmare a acuzaţiilor pe care fosta iubită i le-a adus. Grație avocatului Andrei Lazăr, Gheorghe Gheorghiu a reușit să câștige procesul intentat împotriva fostei lui iubite. (CITEȘTE ȘI: Gheorghe Gheorghiu, cu sufletul sfâșiat)

Judecătorul a admis, în parte, reclamațiile făcute de Gheorghe Gheorghiu. Astfel, Mariana Calfa este obligată să-i plătească fostului ei partener de viață daune morale în valoare de 15.000 de lei, având posibilitatea să facă apel în 30 de zile de la comunicarea sentinței.

„Admite în parte acțiunea. Obligă pârâta Calfa Mariana la plata către reclamant a sumei de 15.000 lei cu titlu de daune morale. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

Ce spunea Mariana Calfa despre Gheorghe Gheorghiu

„Îl vreau în spatele gratiilor. M-a chinuit. M-a urmărit prin oraş. Peste tot mă urmărea, îmi trimitea oameni pe cap. Are o problemă la cap. E fixat pe mine să-mi ia casa şi să aibă bani să bea, că bea mult alcool. M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari, pe care le voi dona caselor de copii”, afirma Mariana Calfa anul trecut.  (VEZI AICI: Dacă dragoste nu e, bine că sunt prieteni! Gheorghe Gheorgiu, plimbare nocturnă cu un amic!)

Artistul nu a suportat acuzațiile grave care i-au fost aduse și a decis să ia măsuri. Gheorghe Gheorghiu a afirmat că Mariana Calfa ar avea probleme psihice și că totul ar fi, de fapt, un joc pentru presă, pictorița dorindu-și să devină cunoscută.

Replica lui Gheorghe Gheorghiu

Nimic din ce susţine Mariana Calfa nu este adevărat. Toate acuzaţiile care îmi sunt aduse sunt false din cauza faptului că nu m-a interesat să continui relaţia cu ea. Este o femeie interesată doar de publicitate şi cu serioase probleme psihice. Din pozele postate de ea pe contul de Facebook se vede clar că nu este speriată de pretinsele ameninţări şi totul este, de fapt, un joc pentru presă în scopul obţinerii de publicitate”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

De asemenea, avocatul lui Andrei Lazăr a explicat la începutul procesului, pentru Cancan.ro: „Este inadmisibil ca o persoană de calibrul lui Gheorghe Gheorghiu, cu o activitate recunoscută şi apreciată de public în domeniul muzical artistic de peste 40 de ani, să fie defăimată şi jignită prin intermediul mai multor canale media, fără să i se solicite măcar un punct de vedere. Deja am declanşat acţiuni în justiţie atât împotriva Marianei Calfa, cât şi împotriva trusturilor care au promovat-o, în vederea remedierii prejudiciului de imagine suferit”. (CITEŞTE ŞI: Gheorghe Gheorghiu a slăbit 13 kilograme în opt zile: „Am băut doar apă şi sirop de arţar”)

Celebrul artist este stabilit în Las Vegas

Cunoscutul solist Gheorghe Gheorghiu a devenit rezident american în 2015 și a renunțat definitiv la traiul în România. Artistul a obținut dreptul de ședere în Statele Unite ale Americii și locuiește în Las Vegas, supranumit „orașul care nu doarme niciodată”.

Gheorghe Gheorghiu se mai întoarce pe plaiurile mioritice pe timpul verii, în stațiunile Olimp șVenus, unde cântă de peste două decenii. (NU RATA: Fiica lui Gheorghe Gheorghiu e superbă! Andra are 29 de ani )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...