Gheorghe Gheorghiu, cu sufletul sfâșiat:”Sunt și momente grele. Nu e ușor pentru mine.”

Publicat: 18/05/2018 | 08:57

Aduce zâmbete pe fețele oamenilor și le încântă auzul cu cele mai frumoase melodii, însă puțini sunt cei care știu momentele grele prin care a trecut Gheorghe Gheorghiu. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) 

Gheorghe Gheorghiu are o mare durere în suflet. Și asta din cauză că nu petrece atât de mult timp cu fiica lui pe cât și-ar dori deoarece în urma divorțului de fosta soție, tânăra s-a mutat în America împreună cu mama ei. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI GHEORGHE GHEORGHIU E SUPERBA! ANDRA ARE 29 DE ANI, LOCUIESTE IN AMERICA SI E FRUMOASA FOC)

“N-a fost ușor după ce ne-am despărțit, ea a ales să plece cu copilul în SUA. Sunt și momente grele, nu e ușor pentru mine să stau plecat atât. Vin în România doar când e cald, apoi plec în Florida. Cu banii pe care îi câștig în România o duc bine. N-am voie să părăsesc America mai mult de 181 de zile, până obțin cetățenia.”, a mărturisit Gheorghe Gheorghiu în cadrul unei emisiuni TV.

Gheorghe Gheorghiu și fiica lui

Artistului i-a fost greu după divorț

Pentru Gheorghe Gheorghiu n-a fost deloc ușor să treacă printr-un divorț. Mai ales că artistul s-a căsătorit din dragoste. Și totuși, rodul iubirii dintre el și fosta soție îl face cel mai mândru de pe pământ. (AFLĂ AICI CUM POȚI

“Fiica mea are 30 de ani, ea a luat vocea, talentul meu, dar și emotivitatea. S-a călit, este o fată foarte bună, nu mă așteptam, ca de la vârsta de 8 ani de când e în America să rămână totuși româncă. În America copiii sunt reci, pleacă devreme de acasă. Ea nu, e atașată de familie. Oamenii nu știu de ce se căsătoresc. Nu e o joacă, eu m-am căsătorit din dragoste. Pe fosta soție am văzut-o pe plajă și m-am îndrăgostit, o femeie superbă. Până la urmă n-a fost să fie, din cauză că nu eram acasă, eram mereu în turnee.”, a mai spus Gheorghe Gheorghiu. (CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV. A REVENIT ÎN ROMÂNIA ŞI… PRIMELE IMAGINI CU GHEORGHE GHEORGHIU DUPĂ CE FOSTA IUBITĂ L-A ACUZAT CĂ AR FI VRUT SĂ O OMOARE)

Citește și...