Ea este noua ”bombă-sexy” a lui Culiță Sterp. S-au ”ascuns” în Dubai, dar noi am aflat întreaga poveste!

Publicat: 05/12/2018 | 23:18

Cu toate că nu a divorțat oficial de sexy-cântăreața Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp pare  hotărât să-și refacă viața sentimentală. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)  Artistul și-ar fi găsit alinarea alături de o focoasă brunetă cu care s-a ”ascuns” în Dubai. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii neștiute din super-telenovela sfârșitului de an. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ ȘI-A DENUNȚAT SOȚUL LA POLIȚIE DUPĂ CE AR FI ATACAT-O ÎN MAGAZIN)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și detalii uluitoare legate de relația tumultuoasă dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Cu toate că magistrații de la Judecătoria Alba Iulia nu au dat o sentință definitivă în procesul de divorț pe care l-a intentat cântăreața în luna iulie a acestui an și au declinat soluționarea acestui caz către Judecătoria Hațeg, Culiță Sterp pare hotărât să depășească acest impas. Și arată că intenționează să-și refacă viața sentimentală. După despărțirea de Carmen de la Săciua, cântărețul de muzică de petrecere și-ar fi găsit alinarea în brațele unei brunete focoase, originară din Cluj-Napoca. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A ”ABANDONAT” IUBITUL MUSCULOS PENTRU…)

Mihaela Pop este tânăra care ar fi reușit să-l cucerească pe fostul partener de viață al cântăreței Carmen de la Sălciua. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI MARIN ȘI-A ASUMAT PRIMA RELAȚIE…)

Ea este noua ”bombă-sexy” a lui Culiță Sterp

Culiță Sterp și ”bomba-sexy” s-au ”ascuns” în Dubai

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), în urmă cu câteva săptămâni, Culiță Sterp și Mihaela Pop s-au bucurat de o minuntă vacanță în orașul milionarilor, Dubai.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Cei doi ar încerca să fie cât se poate de discreți și s-ar feri de ochii curioșilor. Cei doi au mărturisit, de altfel, apropiaților că această deplasare în Emiratele Unite Arabe a fost făcută în scop profesional și anume pentru filmarea unui videoclip.

Mai mult decât atât, în una dintre fotografiile pe care Culiță le-a făcut publice pe contul său de pe o rețea de socializare, Mihaela a ales să se așeze lângă fratele artistului, pentru a nu da de bănuit că are o relație cu fostul soț al lui Carmen de la Sălciua. (NU RATA, AICI: INSTANȚA A REDESCHIS DUPĂ 3 ANI PROCESUL SIMONEI SENSUAL)

Culiță Sterp și ”bomba-sexy” s-au ”ascuns” în Dubai

Carmen de la Sălciua a intentat divorțul

“Îl respect, îi doresc tot binele din lume. Nu mai există cale de împăcare. Am intentat divorț.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Vreau să mă focusez pe cariera muzicală, dacă va apărea cineva în viața mea, voi spune. Ne-am făcut planuri, ca orice cuplu, ca orice pereche la început la drum. Am mulți prieteni care îmi sunt alături, Dumnezeu și familia mea. Am încercat să reparăm, dar din păcate, nu a mai fost nimic de reparat”, a mărturisit cântăreața, în urmă cu câteva luni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...