Instanța a redeschis după 3 ani procesul Simonei Sensual: ”E anormal! Eu am plătit…”

Publicat: 04/12/2018 | 23:37

Simona Sensual are, din nou, ”invitație” în instanță! Și e un car de nervi, după ce i s-a redeschis procesul, la Judecătoria Sectorului 3. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Vedeta a avut probleme în urmă cu trei ani, atunci când a fost amendată pentru că a circulat pe drumurile naționale fără a achita taxa obligatorie. Ea a solicitat anularea sancțiunii, pe care, ulterior, a plătit-o, după cum Simona a declarat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Simona Sensual a răbufnit zilele acestea, când s-a trezit cu o nouă citație, din care a aflat că vechiul proces, pe care-l crezuse încheiat, s-a redeschis. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Este vorba de o amendă încasată de vedetă acum trei ani și în urma căreia a fost, în mai multe rânduri, chemată în sălile de judecată.

Simona Cristina Ștefania Suhoi, pe numele adevărat, a ajuns acum la recursul formulat de compania de drumuri, care-i cere vedetei, prin instanță, plata acelei amenzi. Doar că Simona susține, sus și tare, că a rezolvat, de mult timp, problema.

(CITEȘTE ȘI: SIMONA SENSUAL S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET)

”Am plătit taxele. Și acum vor din nou să plătesc. Oricum, nu am auzit de așa ceva. E anormal așa ceva. Să-l suspende și apoi să-l reia după trei ani?!”, a declarat Simona, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Simona Sensual s-a referit la procesul pe care l-a avut la scurt timp după ce a fost amendată și pe care l-a considerat finalizat.

(NU RATA, AICI: SIMONA SENSUAL L-A GĂSIT DUPĂ 7 ANI PE ”HOŢUL” MAŞINII EI)

Simona Sensual, încă două procese!

Simona Sensual a deschis două procese anul trecut! Ea a susținut atunci că este nevinovată, că responsabilă pentru amenzi ar fi o persoană căreia i-a încredinţat autoturismul. Deși așa a pledat în instanță, că a înstrăinat mașina, magistraţii i-au respins cererea. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Astfel, Simona era bună de plată.

(VEZI AICI: IPOSTAZA SEXY ÎN CARE A FOST SURPRINSĂ SIMONA SENSUAL)

A pățit-o în 2012

Simona Sensual a mai pățit-o în anul 2012, când a fost chiar condamnată la închisoare, pentru un an, însă cu suspendare. Ea a condus pe drumurile publice un  autovehicul, deși avea permisul suspendat. Și cu un an înainte, ea făcuse aceeași ”gafă”, fiind condamnată atunci la trei luni, tot cu suspendare. În faţa instanţei, Simona Cristina Ștefania Suhoi avea să spună că a fost obligată să conducă fără permis pentru că a avut o urgență! Trebuia să ajungă imediat la medic, întrucât o dureau sânii, după ce şi-a pus silicoane.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...