Ipostaza sexy în care a fost surprinsă Simona Sensual, după ce a mers la terasa de pe Casa Poporului: “Nu mai ești pe val”

Publicat: 31/10/2018 | 09:32

În trecut, adora să i se spună Simona Sensual, însă acum preferă simplu: Simona. Și, deși și-a schimbat de mulți ani look-ul, bruneta nu și-a pierdut din șarmul și senzualitatea cu care s-a făcut remarcată în showbizul românesc. Totuși, fanii ei nu mai sunt la fel de mulți ca înainte, iar unii dintre cei care i-au rămas alături după ce s-a cam retras din lumina reflectoarelor sunt sinceri cu ea. Așa s-a întâmplat recent, după ce vedeta a făcut publică o poză în care apare pe terasa aflată pe Palatul Parlamentului.

Citește și: EXCLUSIV. Simona Sensual l-a găsit după 7 ani pe “hoţul” maşinii ei: “Am trăit un coşmar, dar…”

Ipostaza sexy în care a fost surprinsă Simona Sensual, după ce a mers la terasa de pe Casa Poporului

Simona Sensual s-a relaxat recent la terasa aflată pe Casa Poporului. La un moment dat, ea a imortalizat unul dintre momente și s-a fotografiat într-o poziția sexy și cu o atitudine misterioasă în timp ce ținea în mână o sticlă în care se află o băutură răcoritoare nou lansată în România. Voluptoasa brunetă era îmbrăcată în negru din cap până în picioare, iar bluza avea un decolteu generos. Poza pe care a făcut-o publică a fost însoțită de unul dintre citatele celebre ale lui Feodor Dostoievski, respectiv: “Nimeni nu poate fi ceva sau să ajungă cineva înainte de a fi el însuși”.

Cu acest gest vedeta le-a dat peste nas cârcotașilor, demonstrându-le că, odată cu trecerea anilor, ea a devenit și înțeleaptă… desigur, fără să renunțe la fotografiile incendiare pe care le postează pe rețelele de socializare.  “Nu mai ești pe val și e păcat 😘”, “Întotdeauna extraordinară”, “Frumusețe 😘” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Simona Sensual, adevărul despre Maharu: „În acest moment este…“

Simona Suhoi, fostă Sensual, cerută de soție

Fosta “Sensuală” a fost cerută în căsătorie, însă, nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului iubit.

Asta da, m-a cerut. Urmează (n.r. nunta). Măi, faptul că nu m-am căsătorit cu acte. Tot căsătorie e să locuieşti în aceeaşi casă (…).

Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, şase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viaţă mult mai frumoasă şi mai liniştită lângă el. Relaţia a mers mai departe până într-un punct, am luat o pauză. Dar nu e problemă (n.r.: o să o reia)”, a declarat Simona Suhoi la începutul acestei luni în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Simona Sensual, actuală Simona Suhoi, a renunțat la muzică

Simona Sensual, pe numele adevărat Simona Cristina Ştefania Suhoi, s-a născut pe 15 ianuarie 1983 în Bucureşti. Ea s-a făcut remarcată în showbizul românesc datorită formelor sale apetisante, dar şi pentru relaţia pe care a avut-o cu Nicu Maharu. În prezent, vedeta trăiește o poveste de iubire stabilă alături de un bărbat, pe care vrea să-l țină cât mai mult timp departe de ochii curioșilor.