Bianca Drăgușanu și-a ”abandonat” iubitul musculos pentru…

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 04/12/2018 | 23:33

Mai bine de trei luni au trecut de când Bianca Drăgușanu a părăsit ultimul studio de televiziune, cel de la Kanal D, unde prezenta ”Te vreau lângă mine!” (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Dar nu e deloc nefericită, are chiar mai mult timp pentru micuța ei, Sofia Natalia, de doi anișori. Imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate, stau mărturie.

Bianca le-a spus „Pa!” turcilor de la Kanal D, unde prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine!” Acum, are mai mult timp liber, iar micuța Sofia Natalia, locul 1 în prioritățile vedetei, are mari motive de bucurie. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Fosta prezentatoare TV își petrece aproape tot timplul jucându-se cu frumușica ei fetiță, dându-i povețe și îndrumându-i micuții pași. Nu sunt excluse din program nici ieșirile în mall-urile Capitalei, așa cum s-a întâmplat și zilele acestea.

(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUŞANU DUPĂ CE A DEVENIT MAMĂ)

Alături de o prietenă, Bianca și Sofia au descins într-un mall, pentru cumpărături, o masă, dar și puțină mișcare. Ținând-o pe fetiță de mână, Bianca a pășit încet pe holurile centrului comercial și și-a mai aruncat câte un ochi prin vitrine. La un moment dat, a zărit ceva. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Un raion cu încălțăminte. A intrat și a probat. După câteva minute, timp în care prietena vedetei i-a ținut de urât Sofiei, cele trei au decis că e momentul pentru o masă bună. Și cât ai clipi erau deja instalate. Bianca și-a hrănit încet fetița, sub privirile admirative ale celor din jur. După ce au mâncat, cele trei au coborât în parcarea mall-ului, au urcat în mașina Biancăi și au plecat.

Ce i s-a prezis Sofiei Natalia

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au devenit părinţi în septembrie, 2016. Micuța, Sofia Natalia, pare că va avea un viitor cum nu se poate mai bun. Numerologul Cristina Udrescu avea să spună: „Vine într-o zi specială. Va fi o luptătoare, ambiţioasă, dar care va avea şi un mare echilibru. Va avea o intuiţie aparte. Va încerca întotdeauna să facă mult bine celor din jur. După nume va avea o vibraţie 7. Va avea o mare înclinaţie către zona de spiritualitate. Va dori foarte mult să facă bine, va avea o misiune aparte pentru că are o intuiţie extrem de bună şi o să aibă un simţ artistic dezvoltat. O să fie atentă la detalii şi se va exprima cu foarte multă iubire. Este un copil extrem de binecuvântat!”

Relația cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din București. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, ADEVĂRUL DUPĂ CE S-A ÎNTORS DE LA MARE)

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Alex Bodi, noul iubit

După ce s-a despărțit de Tristan Tate, fosta prezentatoare de la Kanal D și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr afacerist, Alex Bodi. Noul iubit a bifat două mariaje, în urma cărora au rezultat două fetițe care îl fac un fericit și mândru tătic.

(NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU SE DISTREAZĂ ÎN PARIS, IAR TRISTAN TATE SLĂBEȘTE VĂZÂND CU OCHII)

În urmă cu câțiva ani, Alex, care este originar din Mediaș, a locuit o bună perioadă în Germania, unde și-a cumpărat un apartament. Ulterior, l-a dat spre închiriere pentru suma de aproximativ 1.500 de euro și s-a mutat în Spania, acolo unde locuiește și familia lui în prezent.

Cum a început relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

O amică a Biancăi Drăgușanu a povestit cum s-au cunoscut cei doi și cum au fost primii pași ai relației. “Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a spus prietena blondinei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)