Mădălina Ghenea, ceartă cu Matei Stratan în mijlocul străzii! Iubitul ar fi bruscat-o în public

Publicat: 12/10/2017 | 08:47

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan, iubire cu năbădăi! După ce în urmă cu câteva săptămâni CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că cei doi îndrăgostiţi ar avea probleme în cuplu, acum au apărut şi primele imagini care confirmă faptul că nu mai este totul numai lapte şi miere între ei. Mai mult decât atât, Matei Stratan ar fi bruscat-o pe Mădălina în plină stradă.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au fost surprinşi într-o ipostază contrară filmuleţelor pe care fotomodelul obişnuieşte să le posteze pe reţelele de socializare. Se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz între cei doi.

Fotomodelul şi tânărul ei iubit au ieşit să ia o cină romantică la restaurant. Seara a început bine şi totul părea a fi bine între cei doi, care păreau a fi din nou o familie. În jurul orei 23:00, au plecat acasă, s-au urcat în maşină, însă două străzi mai târziu s-au oprit brusc şi a început scandalul. Din clipul prezentat de Kanal D, Matei nu o lasă pe Mădălina să iasă din maşină şi, în disputa lor, acesta o bruschează uşor pe frumoasa olteancă.

Într-un final vedeta a reuşit să scape din mâinile iubitului şi a fugit pe stradă, iar iubitul a alergat după ea să o oprească. Toate aceste momente s-au derulat sub ochii curioşi ai trecătorilor care i-au recunoscut pe cei doi protagonişti.

După o scurtă plimbare pe jos, Mădălina a plecat acasă cu o altă maşină, care a venit special ca să o ia. După zece minute, şi-a făcut apariţia şi iubitul ei.

Recomandarea CIAO.RO