„Regele jocurilor pe telefon” are, la doar 26 de ani, super-mașini de 1.000.000 €!

Publicat: 03/03/2019 | 22:22

Ovidiu Pop este un tânăr afacerist din Satu Mare, foarte atașat de valorile naționale, despre care probabil aţi auzit atunci când a mers cu o bătrână Dacie 1300 tocmai până la Londra, iar ulterior din oraşul natal până în Maroc!  CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA,  a constatat că-i place atât de mult adrenalina, încât şi-a încurajat iubita să facă un experiment relativ riscant, cu un Ferrari pe care a dat 400.000 de euro! (VEZI AICI: ARE LAMBORGHINI ÎN GARAJ, DAR… STRĂBATE 10 MII KM SPRE DEŞERT CU O DACIE VECHE)

La 26 de ani, Ovidiu Pop poate fi un exemplu foarte bun pentru toţi tinerii. În urmă cu mai mulţi ani a început să creeze jocuri pe telefon, astfel încât, acum, firma lui, Ovilex Software, a devenit atât de profitabilă, încât a ajuns să-şi permită să-şi cumpere super-maşinile pe care le foloseşte în propriile lui jocuri. Una dintre ele fiind un Lamborghini Huracan, căreia i s-a alăturat recent, în garaj, un Ferrari F12 Berlinetta de 400.000 de euro!

(VEZI ȘI: SUPER-FILMĂRI CU SINGURUL ROMÂN CARE ȘI-A COMANDAT UN ASTON MARTIN VALKYRIE DE 3 MILIOANE €)

Surpriză pentru iubită: drive-test cu Ferrari

Sătmăreanul s-a gândit, probabil, să-i facă o surpriză iubitei lui, care locuieşte în Cluj, aşa că s-a urcat în „bestia roşie” şi a plecat spre locuinţa ei, de unde a luat-o, aparent într-o plimbare. Imprevizibilul afacerist a condus până la marginea oraşului, unde a coborât hotărât şi a dat-o pe fată jos din maşină! Speriată parcă un pic de ce se întâmplă, şatena a primit un sărut-fulger, ca o încurajare, şi a fost lăsată să conducă acest Ferrari extrem de puternic!

Ovidiu şi-a sărutat iubita cu foc pentru a-i da curaj
Ovidiu şi-a sărutat iubita cu foc pentru a-i da curaj

Plimbă donatorii de sânge cu Ferrari

Nu a rezistat însă foarte mult la volan, poate din cauza emoţiilor, chiar dacă iubitul ei i-a fost alături şi i-a dat încredere că poate să stăpânească bolidul. Cei doi au făcut din nou schimb de locuri, iar milionarul sătmărean şi-a condus iubita acasă, în siguranţă.

(VEZI ȘI: DOI MILIARDARI DIN CLUJ ŞI-AU FĂCUT ”FENTA” CA MAGNAŢII RUŞI LA SAINT TROPEZ)

Chiar dacă are maşini de peste un milion de euro, Ovidiu Pop a demonstrat de mai multe ori că nu le ţine doar pentru el. De exemplu, la finalul anului trecut el a participat la un eveniment caritabil, unde le-a oferit donatorilor de sânge, drept cadou, plimbări cu propriul său Ferrari.

Mă bucur foarte mult că pot să ofer ocazia acestor tineri să se plimbe cu o asemenea mașină, după ce au donat sânge. Mașina este un Ferrari F12 Berlinetta, cu un motor de 6.300 de centrimetri cubi, V12, de 740 de cai”, a precizat atunci Ovidiu Pop.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)