Super-filmări cu singurul român care și-a comandat un Aston Martin Valkyrie de 3 milioane €. Fiul milionarului s-a anturat în club cu o domnișoară prietenoasă!

Publicat: 26/02/2019 | 23:30

Prinţişorul imobiliarelor din Cluj, singurul român care şi-a comandat un Aston Martin Valkyrie de trei milioane de euro, pare să nu renunţe prea ușor la viaţa de noapte, chiar dacă acum este căsătorit şi are un băieţel.  CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA l-a întâlnit pe Bogdan Căpuşan fără soţie, cu mare chef de distracţie şi socializare, într-un club. Companie i-a ţinut o domnişoară blondă, foarte prietenoasă, care l-a „magnetizat” toată noaptea! 

Bogdan Căpuşan este fiul unui milionar clujean, Chimu Căpuşan, care a ridicat mai multe ansambluri rezidenţiale în oraş. Tânărul este pasionat „cronic” de automobile, având în garaj maşini precum Mercedes Brabus G-Class, Rolls Royce Ghost ori Rolls Royce Dawn. Iar acum se pregăteşte să primească o nouă „perlă” pe comandă, un Aston Martin Valkyrie, care valoarează trei milioane de euro.

Am o relaţie foarte bună cu cei de la Aston Martin şi da, voi fi proprietarul unui Aston Martin Valkyrie, contrar spuselor unor invidioşi!”, a confirmat recent juniorul.

(VEZI ȘI: DOI MILIARDARI DIN CLUJ ŞI-AU FĂCUT ”FENTA” CA MAGNAŢII RUŞI LA SAINT TROPEZ)

Distracție pe cinste cu prietenii

Şi nu doar pentru maşini are Bogdan Căpuşan o atracție anume. Chiar dacă este căsătorit şi are inclusiv un băieţel acasă, fiul de milionar pare că nu poate sta departe de petreceri.  CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA l-a întâlnit într-un local din Cluj, însoţit de un mic grup de prieteni, însă fără soţie.

Bogdan Căpuşan, într-un tablou de familie fericită
Bogdan Căpuşan, într-un tablou de familie fericită

După câteva pahare de cocktailuri pretenţioase, Căpuşan Jr. a prins chef de vorbă şi a stat îndelung la taclale cu amicii săi. Poate că le-a povestit și cât de greu trece vremea în aşteptarea maşinii de trei milioane de euro… Timpul s-a scurs, iar „prinţişorul” şi-a dorit să mai diversifice nu doar discuţia, ci şi anturajul. Că doar nu iese în fiecare seară în club fără soţie.

 (CITEȘTE AICI: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA. ”NOTA DE PLATĂ”… 800.000 €)

O „plimbare” spre bar

Aşa că a prins drag de discuţii cu o domnişoară blondă, foarte frumoasă, care părea că se bucură de poveştile lui. La un moment dat, tânăra râdea cu poftă, arătând că se simţea foarte bine în compania lui Căpușan Jr.. Sau, cine ştie, poate fiul lui Chimu Căpuşan se pricepe şi la bancuri, aşa cum se pricepe la maşini.

În cele din urmă, după mai multe discuţii, cei doi s-au decis să facă paşi cât mai aproape de bar. În toată aglomeraţia, ca să nu se piardă, Căpuşan Jr. a luat-o de gât pe blondă, iar ea l-a cuprins de mijloc, plecând amândoi ca într-o plimbare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...