Cunoscutul milionar și-a luat ”la pachet” primul Ferrari Superfast 812 din România + un Aston Martin DBS Superleggera. ”Nota de plată”… 800.000 €!

Publicat: 07/02/2019 | 23:00

După ce, la sfârșitul anului trecut, și-a comandat primul Ferrari Superfast 812 din România, recent, milionarul Dan Nicorescu și-a achiziționat un nou bolid de lux. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu noul ”OZN”, cu care afaceristul va face, fără îndoială, senzație pe străzile din București. (CITEȘTE ȘI: MEDICUL-FANTOMĂ MATTEO POLITI A FĂCUT RAVAGII PRINTRE FETELE DE ORAȘ)

Dan Nicorescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. E un bărbat plin de bani, consumator rafinat de șampanii de top Armand de Brignac, învârte afacerile pe degete și iubește la nebunie mașinile scumpe. Milionarul a devenit și mai cunoscut odată ce și-a luat un Lamborghini Aventador, de culoare galbenă, cu care a făcut furori prin Capitală. (NU RATA, AICI: ANDREEA MARIN & IUBITUL AU AJUNS DE URGENȚĂ LA ”SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE”)

După ce, în decembrie, afaceristul și-a comandat primul Ferrari Superfast 812 din România, recent, colecția de bolizi a milionarului s-a îmbogățit cu încă un exemplar senzațional. Potrivit informaților care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, Dan Nicorescu și-a cumpărat un Aston Martin DBS Superleggera, evaluat la aproximativ 350.000 de euro.

Prima imagine cu noul bolid al milionarului

Astfel, afaceristul a plătit aproximativ 800.000 de euro pentru ”pachetul” de lux care conține cele două impozante „bijuterii” pe patru roți: Ferrari Superfast 812 și Aston Martin DBS Superleggera. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat, de altfel, că superbul Aston Martin a sosit deja la București și vă prezintă prima imagine cu bolidul. (NU RATA, AICI: IUBITUL CELEBREI TENISMENE ROMÂNE, ARESTAT DE CARABINIERI ÎNTR-UN HOTEL DIN ITALIA!)

Dan Nicorescu, cel mai ”calificat” garaj din București!

Dan Nicorescu are o pasiune aparte pentru mașinile de mare putere, dar și cu nume. Garajul său este plin cu astfel de exemplare de colecție. Între acestea, la loc de cinste stau două dintre autoturismele de lux ale lui Nicorescu, un Bentley şi superbul Lamborghini Aventador galben.(NU RATA, AICI: NICOLETA NUCĂ E ÎNSĂRCINATĂ?!)

Pe lângă ele, Dan Nicorescu mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră, o “navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport. Numai trei mașini ale lui Nicorescu valorează circa 800.000 de euro. Este vorba de Bentley și de Rolls, fiecare de 200.000 de euro, şi de Lamborghini, care costă 400.000 de euro.

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se zice, a fost mult mai ușor să le producă pe restul. (NU RATA, AICI: UN CUNOSCUT MILIONAR ȘI-A COMANDAT PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA… PREȚUL: 450.000 €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...