Acasă » Exclusiv » Medicul-fantomă Matteo Politi a făcut ravagii printre fetele de oraș. A combinat-o pe fosta ”noră” a unui fotbalist celebru + multe alte cuceriri

Medicul-fantomă Matteo Politi a făcut ravagii printre fetele de oraș. A combinat-o pe fosta ”noră” a unui fotbalist celebru + multe alte cuceriri

De: I.D. 06/02/2019 | 23:12

Matteo Politi, italianul cu opt clase acuzat că a practicat medicina în mai multe clinici private din România, cu acte false, a făcut ravagii printre fetele de oraș. Printre cuceririle de marcă ale medicului-fantomă se numără și fosta ”noră” a unui fotbalist care a făcut parte din ”Generația de Aur”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii halucinante despre ”cazierul amoros” al escrocului italian.(CITEȘTE ȘI: S-A COMBINAT CU PRIETENUL LUI ȘI DREPT RĂZBUNARE ÎI CERE ÎNAPOI BANII DE SILICOANE)

Falsul medic estetician Matteo Politi, cunoscut în România drept Matthew Mode, poate fi considerat un veritabil ”Casanova”.  De-a lungul timpului, medicul-fantomă a făcut ravagii printre frumusețile din lumea bună. (NU RATA, AICI: ”MILIONARUL CASANOVA” DE LA FERMĂ, DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU O DATORIE DE 100 € LA APĂ ȘI CANALIZARE!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare despre trecutul amoros al italianului. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce a ajuns în România, Matteo Politi a combinat-o pe fosta ”noră” a unui ex-fotbalist care a făcut parte, alături de Hagi și Popescu, din ”Generația de Aur”. Din câte se pare, escrocul italian a profitat de faptul că fiul fostului mare fotbalist s-a despărțit de iubită și a intrat repede pe fir.

Falsul estetician Matteo Politi are un „palmares” bogat

Ar avea doi copii în Calabria

Fosta ”noră” a marelui sportiv nu este singura care a ”picat” în plasa italianului. Pe lista cuceririlor escrocului sunt trecute multe alte frumuseți autohtone. Dintre acestea face parte și A.D, o superbitate din București despre care se aude în oraș că se recomanda drept ”asistenta” medicului-fantomă. Matteo Politi și A.D se pare că au avut o legătură strânsă  în plan profesional, iar tânăra nu ezita să-l însoțească pe italian în sala de operații și să fie părtașă la ”combinațiile” acestuia.

Cu toate că în România a pledat într-un veritabil cuceritor, sursele noastre au aflat că medicul-fantomă are doi copii cu o conațională care locuiește în regiunea Calabria din Italia și pe care acesta îi vizita destul de des. (NU RATA, AICI: ATACANTUL PE CARE GIGI BECALI L-A DORIT LA FCSB, EXPULZAT DIN ROMÂNIA?!)

A încercat să fugă din țară!

Politi a fost depistat de poliţiştii de frontieră într-un tren, la Curtici, în timp ce încerca să părăsească România. (NU RATA, AICI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL POLIȚISTEI CARE ȘI-A ÎNJUNGHIAT ȘEFUL)

“În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian. 

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune”, au transmis reprezentanții Poliţiei de Frontieră.

Cazul Matteo Politi a stârnit rumoare în toată țara

Furt de identitate în Italia

Matteo Politi, ”medicul cu 8 clase” care ține capul de afiș în România, a făcut obiectul unei plângeri în anul 2009. Era vorba despre exercitarea abuzivă a unei profesii. Politi și-a însușit o altă identitate, a unui adevărat medic, Luigi Vincenzo Politi. (NU RATA, AICI: DUPĂ CUTREMURUL ”MATTEO POLITI”, AVERTISMENT DE TSUNAMI LA SĂNĂTATE)

Realitatea era cu totul alta, însă. Matteo Politi primea ajutor de șomaj de la stat, iar el preda într-o școală profesională. Lucrase până atunci la o societate de închiriat mașini. Dintr-o dată, ca și cum ar fi avut o revelație, Politi și-a descoperit vocația de medic chirurg estetician. Lipsit de scrupule, și-a însușit identitatea unui cardiolog din Modena, Luigi Vincenzo Politi, apoi a reușit ”performanța” de a fi angajat la o Policlinică din Verona ca… specialist în medicină estetică.

Pentru ca totul să pară veridic, Matteo Politi și-a deschis – la Verona, în 2009 – și un centru estetic . Este incredibil, dar timp de un an de zile a consultat foarte mulți pacienți și a efectuat nenumărate intervenții și tratamente. Din fericire, în urma unor complicații cauzate de prescripția unor medicamente, una dintre paciente a recurs la serviciile unui avocat.

Matteo Politi a fost prins în flagrant de două polițiste sub acoperire

Matteo Politi (dreapta) a fost adus la București pentru audieri

”Aventura medicală” a lui Matteo Politi s-a încheiat cu mare scandal. Două false paciente – polițiste sub acoperire – s-au prezentat la un control și, în timp ce erau consultate, polițiștii au pătruns în cabinetul ”medicului cu 8 clase”. (NU RATA, AICI: MATTEO POLITI CONSULTA 300 DE PACIENȚI PE SĂPTĂMÂNĂ)

Astfel, impostura a fost scoasă la iveală. Dând dovadă de un tupeu ieșit din comun, Matteo Politi a reușit să presteze servicii medicale pentru… trei centre medicale din Verona, păcălind directorii a șase instituții din Verona, Pordenone, Torino și Brescia. Potrivit anchetatorilor, într-un singur centru medical consulta în jur de 300 de pacienți pe săptămână, notează și lastampa.itÎn 2011, italianul a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.

Matteo Politi s-a dat drept chirurg și în România, reușind să convingă reprezentanții unei clinici private că are dreptul să intre în sala de operaţie. Asistentele și-au dat seama că este ceva în neregulă cu el pentru că nici măcar nu știa să se spele pe mâini. Culmea, italianul nu știa nici să-și pună mănușile în mod corespunzător. Matteo Politi prezenta un CV impresionant în care menționa – în fals – că a studiat la UPMC Presbyterian Shadyside Hospital şi Johns Hopkins University School of Medicine, una dintre cele mai prestigioase universități din Statele Unite.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...