Medicul-fantomă Matteo Politi a făcut ravagii printre fetele de oraș. A combinat-o pe fosta ”noră” a unui fotbalist celebru + multe alte cuceriri

Autor: I.D.
Publicat: 06/02/2019 | 23:12

Matteo Politi, italianul cu opt clase acuzat că a practicat medicina în mai multe clinici private din România, cu acte false, a făcut ravagii printre fetele de oraș. Printre cuceririle de marcă ale medicului-fantomă se numără și fosta ”noră” a unui fotbalist care a făcut parte din ”Generația de Aur”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii halucinante despre ”cazierul amoros” al escrocului italian.(CITEȘTE ȘI: S-A COMBINAT CU PRIETENUL LUI ȘI DREPT RĂZBUNARE ÎI CERE ÎNAPOI BANII DE SILICOANE)

Falsul medic estetician Matteo Politi, cunoscut în România drept Matthew Mode, poate fi considerat un veritabil ”Casanova”.  De-a lungul timpului, medicul-fantomă a făcut ravagii printre frumusețile din lumea bună. (NU RATA, AICI: ”MILIONARUL CASANOVA” DE LA FERMĂ, DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU O DATORIE DE 100 € LA APĂ ȘI CANALIZARE!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare despre trecutul amoros al italianului. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce a ajuns în România, Matteo Politi a combinat-o pe fosta ”noră” a unui ex-fotbalist care a făcut parte, alături de Hagi și Popescu, din ”Generația de Aur”. Din câte se pare, escrocul italian a profitat de faptul că fiul fostului mare fotbalist s-a despărțit de iubită și a intrat repede pe fir.

Falsul estetician Matteo Politi are un „palmares” bogat

Ar avea doi copii în Calabria

Fosta ”noră” a marelui sportiv nu este singura care a ”picat” în plasa italianului. Pe lista cuceririlor escrocului sunt trecute multe alte frumuseți autohtone. Dintre acestea face parte și A.D, o superbitate din București despre care se aude în oraș că se recomanda drept ”asistenta” medicului-fantomă. Matteo Politi și A.D se pare că au avut o legătură strânsă  în plan profesional, iar tânăra nu ezita să-l însoțească pe italian în sala de operații și să fie părtașă la ”combinațiile” acestuia.

Cu toate că în România a pledat într-un veritabil cuceritor, sursele noastre au aflat că medicul-fantomă are doi copii cu o conațională care locuiește în regiunea Calabria din Italia și pe care acesta îi vizita destul de des. (NU RATA, AICI: ATACANTUL PE CARE GIGI BECALI L-A DORIT LA FCSB, EXPULZAT DIN ROMÂNIA?!)

A încercat să fugă din țară!

Politi a fost depistat de poliţiştii de frontieră într-un tren, la Curtici, în timp ce încerca să părăsească România. (NU RATA, AICI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL POLIȚISTEI CARE ȘI-A ÎNJUNGHIAT ȘEFUL)

“În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian. 

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune”, au transmis reprezentanții Poliţiei de Frontieră.

Cazul Matteo Politi a stârnit rumoare în toată țara

Furt de identitate în Italia

Matteo Politi, ”medicul cu 8 clase” care ține capul de afiș în România, a făcut obiectul unei plângeri în anul 2009. Era vorba despre exercitarea abuzivă a unei profesii. Politi și-a însușit o altă identitate, a unui adevărat medic, Luigi Vincenzo Politi. (NU RATA, AICI: DUPĂ CUTREMURUL ”MATTEO POLITI”, AVERTISMENT DE TSUNAMI LA SĂNĂTATE)

Realitatea era cu totul alta, însă. Matteo Politi primea ajutor de șomaj de la stat, iar el preda într-o școală profesională. Lucrase până atunci la o societate de închiriat mașini. Dintr-o dată, ca și cum ar fi avut o revelație, Politi și-a descoperit vocația de medic chirurg estetician. Lipsit de scrupule, și-a însușit identitatea unui cardiolog din Modena, Luigi Vincenzo Politi, apoi a reușit ”performanța” de a fi angajat la o Policlinică din Verona ca… specialist în medicină estetică.

Pentru ca totul să pară veridic, Matteo Politi și-a deschis – la Verona, în 2009 – și un centru estetic . Este incredibil, dar timp de un an de zile a consultat foarte mulți pacienți și a efectuat nenumărate intervenții și tratamente. Din fericire, în urma unor complicații cauzate de prescripția unor medicamente, una dintre paciente a recurs la serviciile unui avocat.

Matteo Politi a fost prins în flagrant de două polițiste sub acoperire

Matteo Politi (dreapta) a fost adus la București pentru audieri

”Aventura medicală” a lui Matteo Politi s-a încheiat cu mare scandal. Două false paciente – polițiste sub acoperire – s-au prezentat la un control și, în timp ce erau consultate, polițiștii au pătruns în cabinetul ”medicului cu 8 clase”. (NU RATA, AICI: MATTEO POLITI CONSULTA 300 DE PACIENȚI PE SĂPTĂMÂNĂ)

Astfel, impostura a fost scoasă la iveală. Dând dovadă de un tupeu ieșit din comun, Matteo Politi a reușit să presteze servicii medicale pentru… trei centre medicale din Verona, păcălind directorii a șase instituții din Verona, Pordenone, Torino și Brescia. Potrivit anchetatorilor, într-un singur centru medical consulta în jur de 300 de pacienți pe săptămână, notează și lastampa.itÎn 2011, italianul a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.

Matteo Politi s-a dat drept chirurg și în România, reușind să convingă reprezentanții unei clinici private că are dreptul să intre în sala de operaţie. Asistentele și-au dat seama că este ceva în neregulă cu el pentru că nici măcar nu știa să se spele pe mâini. Culmea, italianul nu știa nici să-și pună mănușile în mod corespunzător. Matteo Politi prezenta un CV impresionant în care menționa – în fals – că a studiat la UPMC Presbyterian Shadyside Hospital şi Johns Hopkins University School of Medicine, una dintre cele mai prestigioase universități din Statele Unite.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...