Ea apare în fiecare zi la TV, iar el e un medic renumit. S-a combinat cu prietenul lui și drept răzbunare îi cere înapoi banii de silicoane: ”Să-mi dea 5000 € fiindcă nu mă mai pot folosi de investiție!”

Autor: I.D.
Publicat: 05/02/2019 | 22:46

Mega-telenovelă în lumea bună a Capitalei! După doi ani de relație, o cunoscută specialistă care apare aproape zilnic pe micul ecran și un renumit medic din București s-au despărțit cu mare tam-tam. Bărbatul, care este directorul unui cunoscut institut din domeniul medicamentelor, i-a cerut iubitei să îi înapoieze banii pe care i-a dat pentru implanturile cu silicon. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă în exclusivitate, toate detaliile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: JORGE A ”EVADAT” DE LA FERMĂ, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI! L-AM FILMAT ÎN MIEZUL NOPȚII CU O PUȘTOAICĂ)

La scurt timp după ce specialista, pe care o vom numi N.P., s-a despărțit de vestitul medic, V.V., între cei doi a izbucnit un adevărat război, în instanță. Potrivit surselor noastre, imediat ce a fost părăsit de iubită, medicul i-a cerut acesteia să îi înapoieze suma de 5.000 de euro, bani pe care bărbatul susține că i-a dat, în timpul relației, pentru intervenția chirurgicală de mărire a bustului, dar și o altă sumă, pe care N.P. o luase cu împrumut de la iubitul ei, pentru un avans la un împrumut ipotecar. (CITEȘTE ȘI: TUNCAY A SCHIMBAT PARTENERA DE… TENIS!)

Medicul și-ar fi motivat acțiunea într-un mod mai puțin obișnuit.  ”Să-mi dea 5.000 € fiindcă nu mă mai pot folosi de investiție”, ar fi afirmat medicul în fața judecătorilor, potrivit unor surse din anturajul acestuia. (NU RATA, AICI: BUSU TRĂIEȘTE PERICULOS DUPĂ CE A DEPĂȘIT PROBLEMELE MEDICALE!)

N.P, invitată mereu la Antene

Ordin de protecție

Din câte se pare, de la sumele pe care medicul le pretinde de la fosta lui iubită, dar și pentru că, imediat după despărțire, specialista s-ar fi cuplat cu unul dintre prietenii fostului ei iubit, între cei doi a izbucnit un adevărat scandal. Care ar fi fost presărat cu mai multe momente tensionate, amenințări și cuvinte grele. Iar, în consecință, după toate acestea, N.P. a cerut instanței să emită un ordin de protecție, pe care se pare că l-a și obținut pentru un termen de șase luni.

Mai mult decât atât, potrivit unor apropiați ai medicului, acesta a recunoscut în fața instanței faptul că i s-a adresat fostei iubite cu apelativele ”curvă” și ”zdreanță”, după ce aceasta s-a combinat cu cel mai bun prieten al său. V.V. ar fi mărturisit și faptul că l-a contactat pe tatăl iubitei, deoarece acesta urma să fie socrul său, pentru a-l informa de acțiunile tinerei. (NU RATA, AICI: SEXY-PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU A FOST OPERATĂ, IAR MEDICII I-AU ”DAT INTERZIS” LA… SEX ȘI ALCOOL!)

V.V., directorul unui cunoscut institut din domeniul medicamentelor

SMS-uri uluitoare!

D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) a pus mâna pe o parte dintre SMS-urile dintre cei doi. Din convorbirile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, reiese destul de clar că medicul ar fi responsabil pentru aparițiile TV ale specialistei. Aceasta îi mulțumește pentru intervențiile pe care le-a făcut la diverse televiziuni și afirmă că datorită lui a ajuns super-cunoscută. (NU RATA, AICI: FOSTUL FUNDAȘ AL LUI GIGI BECALI S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA! NEGOCIAZĂ REPATRIEREA LA FCSB?!)

”N.P.:  Îți mulțumesc pentru interesul acordat. Într-adevăr, datorită ție sunt super-cunoscută și îți mulțumesc că vrei să fiu și mai cunoscută. Ține-ți-o tot așa.

V.V.: O să fii și mai cunoscută, până când primesc banii.

N.P.: Știi că îmi place să fiu vedetă.

V.V.: S-ar putea să regreți să mai fii vedetă dacă cum te-am ajutat în toți acești ani, te voi ajuta și în continuare. ’’.

 ”Vreau să știu când primesc cei 5.000 de euro”

V:V.: Tu mai ai o datorie de 5.000 Euro pe care vreau să mi-o dai până la sfârșitul săptămânii  (…) Vreau să știu când primesc cei 5.000 Euro. Sau să înțeleg că trebuie să îmi văd «de treaba mea» și să merg mai departe?…OK. ’’

„V.V.: Spune-i iubitului tău să nu se mai laude prietenilor mei că mi-ai dat banii și că el și-a făcut datoria față de tine. El nu a făcut decât o investiție din care iese câștigător acum sau mai târziu, păcălind o fraieră. Nu știam că pe lângă curvă, mai ești și proastă. Dacă într-adevăr ar dori să demonstreze că are intenții serioase și că ar vrea un viitor alături de tine, de cea cu care am avut de la început ,«o chimie», ar putea să dea 5.000 Euro fără să ceară garanții, sau poate să dea cu camătă, cum dă la alții, cu dobândă mai mică. Dar el a spus că în curve și în femei nu investește. Nu ca prostul de mine care nici la o lună îi cumpăra mașină, e adevărat, la 5.000 Euro.’’, sunt o parte din SMS-urile de la dosar.

Citește și...