Fostul fundaș al lui Gigi Becali s-a întors în secret în România! Negociază repatrierea la FCSB?!

Publicat: 04/02/2019 | 22:55

Lukasz Szukala a revenit în București! Nu la FCSB, deocamdată, ci într-un club cunoscut din Herăstrău, unde a ”gustat”, alături de prieteni, din tradiționalele petreceri românești în stil mare! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a regăsit pe fostul fundaș al echipei lui Gigi Becali la taclale, în holul clubului, la patru ani distanță de la momentul când i-a spus ”adio” echipei FCSB, pe atunci Steaua.

Doi ani a jucat Lucasz Szukala la Steaua (acum, FCSB) și a fost unul dintre fundașii pe care Gigi Becali i-a îndrăgit. Cu atât mai mult cu cât a înscris și câteva goluri decisive! Dar, mai mult decât atât, actuala echipă a lui Becali, care ar putea rata titlul pentru a patra oară consecutiv, stă prost în defensivă. Becali a spus-o răspicat după meciul de la Călărași, dar și în alte rânduri. ”Nu avem apărare! Degeaba avem atac!”, a fost răbufnirea omului de afaceri implicat masiv în fotbal.

(CITEȘTE ȘI: LOGODNICA UNUI FOTBALIST TITULAR DE LA FCSB A FILMAT PENTRU FLORIN SALAM)

Așa că revenirea lui Szukala în Capitală ar putea să-i trezească interesul vestitului patron, care să-i prezinte o ofertă pe ultima sută de metri. Asta pentru că jucătorul polonez este liber de contract, deci ar veni gratis și ar putea să fie soluția de moment a crizei roș-albaștrilor.

Până la o eventuală propunere, Lukasz se distrează în orașul unde și-a cunoscut, în urmă cu mai bine de cinci ani, iubita. Nimeni alta decât fosta prezentatoare de la Digi24 Raluca Hogyes. Alături de aceasta, dar și de alți prieteni comuni, cei doi s-au distrat de minune în club. Au avut și ce să-și povestească, mai ales Szukala, care tocmai și-a reziliat contractul cu echipa din Turcia. Și, cu noul look, barbă, dar și ochelari, fotbalistul a părut a fi mai interesant, așa că amicii au ciulit urechile și au căscat ochii la maximum.

Gigi l-a refuzat în urmă cu trei ani

Polonezul Szukala a luat contact cu România în urmă cu aproape nouă ani, când s-a transferat de la Alemania Achen la Gloria Bistrița. A trecut rapid pe la Cluj, Petrolul, apoi s-a oprit la Steaua. Unde avea să se remarce. Dar, după doi ani, Gigi l-a vândut la Al Ittihad, pentru 600.000 de euro. A reziliat după jumătate de an și a fost, din nou, în cărți pentru FCSB. Doar că a fost refuzat chiar de patron.

(NU RATA, AICI:FOSTUL ANTRENOR AL FCSB-ULUI LUI GIGI BECALI A CÂȘTIGAT PROCESUL PENTRU PENSIE CU FOSTA SOȚIE)

Polonezul nu ar fi refuzat întoarcerea în Liga 1, doar că Gigi Becali nu vrut să mai aducă jucători impresariați de Anamaria Prodan. Cum au fost și cazurile lui Sănmărtean sau Pintilii, la acea oră. Astfel, Szukala a semnat cu Osmanlispor, de unde avea să plece la Ankaragugu. Pe 19 ianuarie, el a rupt înțelegerea cu turcii și este liber de contract. Motive numai bune pentru a petrece câteva zile în țara natală a frumoasei lui iubite.

Raluca a demisionat de la Digi

Raluca Hogyes, iubita lui Lukasz, avea să demisioneze de la DIGI 24, spre finalul lui 2017. Fostul fotomodel s-a mutat imediat în Turcia, unde juca atunci polonezul.  Lukasz Szukala şi Raluca Hogyes sunt împreună de aproximativ cinci ani. Tocmai de aceea, pentru că relația era sudată bine, bruneta a renunțat la televiziune, ca să fie alături de iubitul ei. Care a evoluat în prima parte în Țările Arabe, apoi în Turcia. Iar fostul model se săturase, foarte probabil, să facă naveta obositoare.

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI L-A TRIMIS SĂ SE ANTRENEZE PE CÂMP, ACUM ÎI OFERĂ UN SALARIU CONSISTENT)

Raluca Hogyes a fost una dintre cele mai frumoase prezentatoare de ştiri sportive din România. Tatăl ei era mare amator de fotbal şi mergea deseori pe stadion. De fiecare dată o lua cu el pe fiica sa, astfel că ea a ajuns să îndrăgească sportul rege. Raluca a studiat Relaţii Comerciale, dar nu a profesat. A preferat să cocheteze cu modelling-ul şi aşa a intrat în showbiz.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...