Ultima oră. Fostul antrenor al FCSB-ului lui Gigi Becali a câștigat procesul pentru pensie cu fosta soție!

Autor: I.D.
Publicat: 18/01/2019 | 22:34

Divorțul îi crease mari neajunsuri financiare lui Dorinel Munteanu, dar acum fostul component al “Generației de Aur” are toate motivele să zâmbească! Fostul antrenor al FCSB-ului lui Gigi Becali a câștigat procesul pentru pensie cu fosta soție, Simona Nicoleta. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile procesului.

În urmă cu câțiva ani, Dorinel Munteanu a traversat o situație de-a dreptul halucinantă. Fostul mare fotbalist a introdus acţiunea de divorţ, iar procesul a fost unul rapid. Magistraţii de la Judecătoria Reşiţa au pronunţat verdictul după doar trei termene. Separarea de fosta soție aproape că l-a ”ruinat” pe fostul tehnician din Liga I.

(VEZI AICI: FOSTA SOȚIE ÎL ”BÂNTUIE” PE ANTRENORUL UMILIT DE GIGI BECALI)

“Obligă reclamantul-pârât Munteanu Dorinel-Ionel să plătească pârâtei-reclamante Munteanu Simona-Nicoleta prestație compensatorie în cuantum de 1.500 euro lunar în situația în care aceasta nu realizează nici un venit sau dacă realizează venituri inferioare sumei de 20.000 euro/lunar, 2.500 euro/lunar în situația în care pe viitor va realiză un venit lunar de peste 20.000 euro/lunar, 3.500 euro/lunar pentru un venit lunar de peste 30.000 euro/lunar, respectiv 4.500 euro/lunar pentru un venit mai mare de 50.000 euro/lunar, la care se adaugă suma de cel mult 2500 euro/lunar pentru cheltuielile curente din Germania (asigurare imobil, impozit, asigurare mașini, curent, apă, telefon, asigurare boala a fiicei)”, a fost decizia luată, inițial, de instanță, pe data de 19 februarie 2016.

Dorinel Munteanu, super-lovitură la începutul lui 2019!

Dorinel Munteanu nu s-a împăcat, însă, cu hotărârea magistraților. Și a introdus un nou dosar, tot la Judecătoria Reșița. Iar pe 16 ianuarie instanța i-a dat o veste de-a dreptul fabuloasă fostului component al “Generației de Aur”, după ce a întors, radical, sentința! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, rândurile care l-au făcut, probabil, pe ex-antrenorul FCSB-ului lui Gigi Becali să deschidă șampania.

“Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul Munteanu Dorinel Ionel, în contradictoriu cu pârâta Munteanu Simona Nicoleta. Dispune încetarea obligaţiei de plată a prestaţiei compensatorii stabilite în favoarea pârâtei prin sentinţa civilă definitivă nr. 311/19.02.2016 pronunţată de Judecătoria Reşiţa, începând cu data de 15.12.2017. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 1.050 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au decis, recent, magistrații de la Judecătoria Reșița.

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A PIERDUT PROCESUL CU UN FOST ANTRENOR)

Simona Nicoleta, fosta soție a lui Dorinel Munteanu, poate face apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Reşiţa. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea litigiului.

“Rămân fără nicio sursă de trai și fără locuință!”

Anterior, în fața magistraților, Dorinel Munteanu a avut o pledoarie de-a dreptul emoționantă. ”Rămân fără nicio sursă de trai și fără locuință”, au fost argumentele fostului mare internațional. Iată că, în cele din urmă, ex-căpitanul “tricolorilor” a avut câștig de cauză în procesul pentru pensie cu Simona Nicoleta.

S-a recăsătorit și se declară fericit!

După 27 de ani de căsnicie, Dorinel Munteanu a divorțat de sotia lui, Simona, femeia care i-a dăruit o fată, Bianca, stabilită în Olanda. A fost o despărțire grea, cu multă durere.

“Niciun divorț nu este ușor, m-a afectat foarte mult. Așa am ajuns să cad în patima băuturii! Eram la marginea prăpastiei și doar singur puteam să mă opresc”, a povestit Dorinel Munteanu.

(NU RATA: DORINEL MUNTEANU A FOST CONDAMNAT LA OPT LUNI DE INCHISOARE)

Din fericire, dupa atâta tristețe, soarele a răsărit din nou pe strada marelui jucător. Dorinel Munteanu a cunoscut o femeie de care s-a îndrăgostit iremediabil și viața lui s-a schimbat în bine. În mare secret, fără să știe nimeni, în octombrie 2017 s-a căsătorit cu ea.

“Suntem nedespărțiți. Ei nu îi place să apară în presă, și îi respect decizia. Pentru mine însă, ea este totul, ne înțelegem perfect, avem pasiuni comune, inclusiv sportul, vânătoarea sau pescuitul. În plus, este persoana care m-a ajutat să scap de problemele pe care le-am avut ani de zile. Acum, chiar sunt fericit”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...