Breaking news. Gigi Becali a pierdut procesul cu un fost antrenor! Milionarul e obligat să plătească…

Autor: I.D.
Publicat: 06/02/2018 | 00:00

Lovitură de început de an pentru Gigi Becali! Un fost antrenor al echipei Steaua a câştigat procesul cu latifundiarul din Pipera! Dorinel Munteanu este cel care l-a învins, pentru a doua oară, în justiţie, pe celebrul finanţator al uneia dintre cele mai iubite echipe de fotbal din Liga 1. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cum s-a derulat procesul şi câţi bani trebuie să primească fostul jucător al Generaţiei de Aur. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Omul lui Gigi Becali a negociat la un şpriţ ”repatrierea” fostului căpitan al Stelei! La cina secretă au luat parte şi alţi trei fotbalişti, printre care şi unul de la Galatasaray)

FCSB, echipa finanţată de Gigi Becali, l-a dat în judecată pe Dorinel Munteanu, în vara anului trecut, în urma unor declaraţii pe care fostul internaţional le-a făcut, declaraţii prin care ar fi lezat imaginea clubului. Dosarul a fost înregistrat pe 9 iunie 2016, la secţia 5 civilă, dar, la judecata în fond, cererea celor de la FCSB a fost respinsă! (CITEŞTE AICI: Mărturii explozive. Milionarul a dezvăluit amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”. Gigi Becali a povestit ce a făcut ambasadoarea pas cu pas în noaptea de pomină: ”Eu eram în sala VIP, ea nu avea ce să caute acolo! (…) Mai veneau şi băgau capul în sala mea… Se uitau ca la spectacol!”)

Clubul patronat de Gigi Becali a făcut însă apel, dar nu a avut câştig de cauză nici de această dată! Apelul a fost respins de Tribunalul Bucureşti, iar FCSB este acum obligat să-I plătească lui Dorinel Munteanu cheltuielile de judecată.

Procesul a avut două termene, care îl vor costa pe Gigi Becali 3.000 de lei! Aceasta este suma pe care trebuie să i-o plătească lui Dorinel, deşi cel poreclit Neamţul a cerut mai mulţi bani. (CITEŞTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: La 9 ani după ce l-au ruinat… Fotbalistul înfiat de Gigi Becali şi-a ”executat” fosta soţie şi socrii! Avem detalii de ultimă oră)

I-a luat 270.000 de euro!

În urmă cu câţiva ani, Dorinel Munteanu câştiga un proces mare în faţa lui Gigi Becali şi, de asemenea, şi o sumă colosală. Fost jucător la Steaua, Dorinel Munteanu l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru că nu l-a plătit conform contractului, plus că nu i-a achitat taxele la stat, fiind astfel nevoit să şi le plătească din propriile buzunare.

Nu mai puţin de 270.000 de euro este suma restantă pe care Becali trebuia să i-o plătească lui Dorinel, plus 95.000 de euro, pentru neachitarea unor taxe, impozite şi asigurări sociale pentru pensie şi sănătate. (CITEŞTE AICI: Documente exclusive. E fabulos ce s-a întâmplat în dosarul lui Talpan. Cum a scăpat Gigi Becali să plătească 1 milion €! L-a salvat Dicţionarul Limbii Române)

Era vorba de venituri obţinute în perioada 2003-2004, când Dorinel Munteanu a fost jucător al echipei Steaua.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...