Mărturii explozive. Milionarul a dezvăluit amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”. Gigi Becali a povestit ce a făcut ambasadoarea pas cu pas în noaptea de pomină: ”Eu eram în sala VIP, ea nu avea ce să caute acolo! (…) Mai veneau şi băgau capul în sala mea… Se uitau ca la spectacol!”

Publicat: 04/02/2018 | 00:00

Gigi Becali a dezvăluit amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”, din Poiana Braşov, unde a participat şi el. Aflat în sectorul VIP, patronul FCSB-ului le-a ”dat” ruşine ambasadoarei Olandei, Stella Ronner Grubacic, şi ”Regelui asfaltului” Nelu Iordache. Conform spuselor milionarului, cei doi băgau, din când în când, capul pe uşa sălii unde se distra Becali, invidioşi, se pare, pe luxul în care latifundiarul din Pipera se lăfăia. Finanţatorul roş-albaştrilor a comentat tăios şi atacurile diplomatei la adresa României. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturiile explozive ale omului de afaceri. (VEZI AICI: Ministerul Afacerilor Externe din Olanda a făcut-o lată printr-un răspuns transmis reporterilor CANCAN.ro. Avem dovada că ambasadoarea are "spate" în Centrală. Contrar oricăror protocoale diplomatice, reprezentanţii guvernului din ţara lalelelor ne-au scris că...)

 

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a detonat bomba începutului de an după ce a filmat-o pe ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubacic, o aprigă contestatară a ”Legilor Justiţiei”, la masa de Revelion alături de “Regele Asfaltului” Nelu Iordache, anchetat în mai multe dosare! Fostul comisar-şef Petru Pitcovici, reţinut de DIICOT pentru că ar fi ajutat traficanţi de droguri, a fost şi el la masă cu ambasadoarea Olandei şi cu Nelu Iordache. Legăturile ambasadoarei Olandei cu Nelu Iordache şi Petru Pitcovici sunt interesante, având în vedere dosarele în care sunt implicaţi “Regele Asfaltului” şi fostul comisar-şef din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). (CITEŞTE ŞI: Mega-exclusivitatea începutului de an. Primele imagini cu Ambasadoarea Olandei, la cina de An Nou cu familia milionarului condamnat pentru corupţie!)

La petrecerea organizată de Hotelul Teleferic din Poiana Braşov a fost prezent şi Gigi Becali. Doar că patronul FCSB-ului s-a aflat în sectorul rezervat VIP-urilor, nu în aceeaşi încăpere cu Stella Ronner Grubacic, Nelu Iordache şi Petru Pitcovici. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, latifundiarul din Pipera a povestit cum i-a “umilit” pe cei trei, care şi-ar fi dorit să fie prezenţi în aceeaşi sală cu el.

“Păi şi cu mine a petrecut, nu am fost şi eu acolo? Dar eu am fost la VIP, ea nu era acolo. Eu eram în sala de VIP, iar ea nu avea ce să caute acolo. Înţelegi? Ea stătea cu Nelu Iordache şi cu Petru Pitcovici. Ei mai veneau şi băgau capul în sala mea. Se uitau ca la spectacol. Tindeau şi ei să fie pe acolo. Ce să caute Pitcovici acolo? Lui i-a plătit, probabil, Nelu Iordache sau ăla al lui Năstase, de la Snagov. Truică!”, a spus Gigi Becali pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Patronul FCSB-ului a comentat, în stilu-i caracteristic, legăturile cel puţin interesante dintre ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubacic, Nelu Iordache şi Petru Pitcovici. (VEZI AICI: Primele imagini după megascandalul începutului de an. Ambasadoarea Olandei păcăleşte munca: 2 ore la coafor, ore de şuşoteli cu un agent al unui serviciu secret de informaţii şi… Stella Ronner Grubacic are un program incredibil într-o zi de lucru!)

“Acum femeia ce era să facă dacă era prietenă cu ei de mai mult timp? Dacă au făcut puşcărie sau au dosar penal trebuia să-şi părăsească prietenii? Femeia e ambasadoare, prietenă cu nişte oameni. Bravo ei că a ţinut, în continuare, prietenia! Bravo ei că nu i-a uitat! Eu când m-am dus la puşcărie ce trebuia? Ca Rareş Bogdan să spună despre mine că nu mă cunoaşte, că sunt infractor? Prietenii nu se uită! Eu eram în puşcărie şi am sunat-o şi pe consiliera lui Băsescu! Şi am vorbit cu ea din puşcărie direct la Preşedinţie. Şi nu aveam mare prietenie cu ea, dar mi-a răspuns femeia”, a spus Gigi Becali.

În schimb, patronul FCSB a comentat tăios atacurile la adresa României ale ambasadoarei Olandei, contestatară înverşunată a ”Legilor Justiţiei” şi care, în afara legăturilor cu Nelu Iordache şi Petru Pitcovici, s-a apropiat şi de Cristian Movilă, un personaj pe care surse DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) îl indică drept colaborator al unui serviciu de informaţii.

“Nu o cunosc pe ambasadoare, nu am făcut şcoala cu ea. Dar acum, ajung eu, Becali, să comentez despre ea, femeie? Din exterior, ca român, când aud că femeia e ambasadoare, nici nu mă interesează de ea. Şi când aud de Olanda… Daca auzeam de America, Anglia, Germania, Franţa, Spania, Italia, comentam! Dar când aud de Olanda… Olanda e piticanie faţă de noi. O ţară piticanie. Ce mă interesează pe mine de ţara aia sau de ambasadoarea Olandei? Poate să vorbească ea, ce vrea ea! Mă interesează pe mine de Olanda? Când aud de Olanda mă gândesc doar la ce curvăsăraie e pe acolo”, a spus Gigi Becali.

Ce manevră a pus la cale ambasadoarea împotriva CANCAN.ro

Deranjată la culme de dezvăluirile publicaţiei noastre, Stella Ronner Grubacic s-a întâlnit, săptămâna trecută, cu un cunoscut jurnalist, căruia i s-a plâns de materialele relatate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. “Nu mai se poate cu CANCAN, sunt peste tot, trebuie opriţi!”, i s-a plâns jurnalistului încă actuala ambasadoare. Aceleaşi surse DAS ne-au spus că Stella Ronner Grubacic l-a rugat pe cunoscutul jurnalist să intervină pe lângă conducerea Ministerului Afacerilor Externe (MAE) de la Bucureşti pentru ca această instituţie a statului să ia măsuri împotriva publicaţiei noastre! Se pare că pe ambasadoarea Olandei o deranjează presa liberă. În schimb, petrece timp important în compania unor personaje dubioase precum Nelu Iordache, Petru Pitcovici sau Cristian Movilă. (NU RATA: Informaţii-bombă. Inamic al României, diplomata s-a întâlnit cu un cunoscut jurnalist şi i-a cerut să… Ambasadoarea care petrece cu milionarii condamnaţi pentru corupţie şi trafic de cocaină a pus la cale o manevră împotriva CANCAN.ro!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...