Dorinel Munteanu a fost condamnat la opt luni de inchisoare

Publicat: 20/12/2015 | 16:01
Dorinel Munteanu a fost condamnat la opt luni de inchisoare

Dorinel Munteanu a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a altor substante! Antrenorul a ramas si fara permisul de conducere pentru o perioada de doi ani.

dorinel munteanu

Fostul forbalist a fost condamnat, la finalul lunii octombrie, pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si a altor substante.

Fostul mare fotbalist nu are dreptul sa conduca timp de doi ani
Fostul mare fotbalist nu are dreptul sa conduca timp de doi ani

Conform datelor detinute de portalul intantelor de judecata, magistratii au stabilit „pedeapsa de opt luni inchisoare in sarcina inculpatului Munteanu Dorinel Ionel sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante” si au suspendat aplicarea pedepsei inchisorii pe un termen de supraveghere de doi ani, perioada in care acesta nu are voie sa conduca.
 

dorinel munteanu

De asemenea, Dorinel Munteanu se afla in proces de divort de sotia sa. Cei doi au fost casatoriti timp de 27 de ani si au impreuna o fata de 24 de ani, pe nume Bianca.

Citeste si:

Un fotbalist al Generatiei de Aur divorteaza dupa 27 de ani de casnicie. Afla despre cine este vorba

Dorinel Munteanu s-a relaxat la pescuit inaintea infruntarii cu Vaslui. A prins trei platici!

 

Dorinel Munteanu a fost lider la Nationala
 

dorinel munteanu

Dorinel este jucatorul cu cele mai multe prezente in tricoul nationalei de fotbal a Romaniei, pentru care a inscris 16 goluri pentru echipa nationala.

Cancan

A.T.
 

Citește și...