Logodnica unui fotbalist titular de la FCSB a filmat pentru Florin Salam!

Publicat: 28/01/2019 | 05:21

Dragoș Nedelcu este, fără îndoială, cel mai cuminte transfer Gică Hagi – Gigi Becali! Nu a călcat niciodată pe bec, este modest, nu ridică tonul… Poate de aceea nici patronul nu l-a luat grav la ochi, deși a mai comis-o în unele meciuri. Dragoș Nedelcu are și o prietenă discretă, așa cum e el, dar care, în urmă cu doi ani, a vrut și ea să fie vedetă! Și a reușit, oarecum, să-și egaleze jumătatea! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă filmulețul în care Flavia lui Nedelcu face figurație într-un recital marca Florin Salam.

Pe 9 august 2017, Dragoș Nedelcu părăsea Academia lui Hagi tot către FCSB, așa cum s-a întâmplat în ultimele sezoane cu mai toți fotbaliștii ”Regelui”. Deși avea doar 19 ani, vedetismul nu i s-a urcat la cap, așa că Nedelcu a fost mereu privit cu admirație și respect de către oamenii care mănâncă fotbalul pe pâine. Și, ca orice tânăr, mai ales unul care devenise deja cunoscut, are o frumoasă prietenă. Nu doar frumoasă, ci şi… cumințică.

(CITEȘTE ȘI: FLORINEL COMAN, FOTBALISTUL DE 100 MIL. € AL LUI GIGI BECALI, A ”RUPT-O” PE MANELE DE ZIUA BOMBEI-SEXY!)

Iubita lui Nedelcu, în clipul ”Ești elegantă!”

Este alături de Dragoș și la bine, și la rău. Deocamdată, la bine! Și totuși, Flavia nu este chiar străină de lumea showbiz-ului. Ale tinereții valuri au purtat-o într-un videoclip al unui celebru manelist! S-a întâmplat în urmă cu doi ani, când Florin Salam și Lucian Prințu au scos piesa ”Ești elegantă”, dar și un videoclip pe măsura melodiei. În care un rol a jucat și Flavia. Rol de care, se pare, studenta la Litere este tare mândră.

(CITEȘTE ȘI: IUBITA L-A ”TRADUS” CU ALIBEC PE ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI)

Iubita fotbalistului de la FCSB chiar s-a lăudat puțin cu realizarea ei din 2017, pe Instagram. Acolo unde a postat o secvență a videoclipului, firește, cu imaginea ei în prim-plan. Altfel, Flavia chiar are ceva în comun cu piesa celebrului manelist Florin Salam, de fapt, cu titul acesteia: este o tânără foarte elegantă!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...