Florinel Coman, fotbalistul de 100 mil. € al lui Gigi Becali, a ”rupt-o” pe manele de ziua bombei-sexy!

Publicat: 07/01/2019 | 23:38

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, fotbalistul pentru care Gigi Becali cere 100 de milioane de euro, a împlinit 20 de ani, fix de ziua numelui, de Sfântul Ion! Și a fost mare petrecere, de la care nu avea cum să lipsească Florinel. Alături de câțiva prieteni comuni, Ioana și iubitul ei de la FCSB s-au distrat pe manele, au încins chiar și o horă, iar, în final, sărbătorita a aruncat cu frișca din tort în tot ce i-a ieșit în cale. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de colecție!

O cameră ceva cam micuță pentru o asemenea petrecere, a iubitei unui fotbalist a cărui grilă a fost stabilită la 100 de milioane de euro, de către Gigi Becali! Dar așa a vrut Ioana, iubita sexy a lui Florinel Coman: să-i fie alături, la aniversare, doar câțiva dintre prietenii ei și ai fotbalistului. Cei mai buni, firește. Fata, o adevărată bombă-sexy,  care seamănă izbitor cu celebra actrița și cântăreață Ariana Grande, a dat tonul petrecerii!

Un tort de frișcă, două lumânări, două cifre, 2 și 0: frumoasa vârstă pe care Ioana a împlinit-o pe 7 ianuarie… Dintr-odată, Florinel s-a trezit cu frișcă-n ochi, pe care Ioana lui i-a ”aplicat-o” cu o simplă mișcare din încheietură! Dar Florinel nu a rămas nepăsător și, cât ai clipi, sărbătorita era albă pe față. Dar cu zâmbetul mereu pe buze, ba chiar, la un moment dat, cu tortul în mâini, a izbucnit într-un prelung râs molipsitor.

Florinel și sărbătorita Ioana, pe ringul de dans, cu tortul pregătit
Florinel și sărbătorita Ioana, pe ringul de dans, cu tortul pregătit

(CITEȘTE ȘI: BOMBA SEXY A LUI FLORINEL COMAN ȘI-A SCOS SUTIENUL ÎN BENZINĂRIE)

Au făcut-o și invitații, apoi s-a dat tonul la manele. Gustate de toată suflarea, în special de Ioana. Băieții, în frunte cu Florinel Coman, au încercat, la un moment dat, și o populară. S-au prins într-o horă, dar care s-a rupt relativ repede, deși tinerii călcaseră hotărâți în podea. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fabuloase de la party-ul unde sărbătorita și iubitul ei fotbalist s-au comportat ca doi copii, drăgălași!

(VEZI AICI: FLORINEL COMAN ŞI-A FĂCUT PRIMUL TATUAJ)

Florinel Coman, ultima petrecere!

Pentru Florinel Coman, ziua iubitei lui, Ioana, a fost șansa să se ”zbenguie” pentru ultima dată! O făcuse și cu câteva zile înainte, de Revelion, unde cei doi ar fi fost sufletul petrecerii, în special prin costumația pe care Ioana a purtat-o, una excentrică la imprimeuri.

(CITEȘTE ȘI: CUM L-AM FILMAT PE ”MBAPPE” COMAN ÎNAINTEA MECIUL CU DUNĂREA CĂLĂRAȘI. ȘI-A SCOS BOMBA-SEXY LA RESTAURANT ȘI…)

De marți, 8 ianuarie, lotul echipei FCSB, condus de noul antrenor Mihai Teja, se va reuni. Mai întâi pentru clasica vizită medicală, apoi pentru un cantonament în Spania, la Costa del Sol. Plecarea este stabilită pentru data de 10 ianuarie, iar, în turneul de pregătire, FCSB va avea parte de un amical de lux, cu Dinamo Kiev.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...