Bomba sexy a lui Florinel Coman și-a scos sutienul în benzinărie

Publicat: 03/09/2018 | 23:08

Florinel Coman nu mai este ”perla” lui Gigi Becali de ceva timp, deși finanțatorul FCSB a anunțat, sus și tare, că 100 de milioane de euro valorează atacantul luat de la nașul Gică Hagi. Dar cel pe care ”Regele” l-a comparat cu Mbappe încearcă, totuși, să nu-l supere pe Gigi și mai dă, din când în când, un gol, o pasă de gol… (Cum poti castiga 10.000$ lunar) În schimb, are o ”jumătate” care îi este alături necondiționat. Iubita lui de la Constanța! Doar că zilele de cantonament îi mai despart, iar obligațiile sunt obligații! Ce s-a întâmplat? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă ”escapada” Ioanei înaintea meciului cu FC Botoșani, de duminică seara.

Ioana Timofeciuc are ce arăta, poate și de aceea ochii lui Florinel Coman s-au ”lipit” de ea când a văzut-o și, de atunci, nu a mai slăbit-o. Se întâmpla pe când atacantul apăra culorile echipei de la Ovidiu. Relația nu s-a rupt odată cu pasul făcut de Florinel Coman la FCSB, în vara anului trecut. (Cum iti poti cumpara apartamentul mult visat in doar 6 luni!)Ba chiar, spun apropiații celor doi, s-a consolidat. Iubita este mai mereu lângă el, mai face, e drept, și traseele către Constanța…  (VEZI ȘI: EA ESTE BOMBA-SEXY CARE I-A SCOS LUI HAGI MILIOANE DE EURO DIN BUZUNAR!)

Înaintea meciului pe care FCSB urma să-l dispute cu FC Botoșani, de duminică seara, iubita lui Mbappe de România a ieșit la rampă. A fost alături de fotbalist, vineri seara, dar a doua zi Dică i l-a ”smuls” din brațe și l-a băgat în cantonament. Tânăra focoasă a lui Coman avea, însă, un weekend încărcat în agendă. Nu alături de iubit. Este vorba de o nuntă, la Constanța, la care nu avea cum să lipsească.

Momentul în care Ioana scapă de sutien

Așa că sâmbătă, după ce pupat pe Florinel și i-a urat să fie cel mai bun pe stadionul din Voluntari, unde urma să se dispute partida din Liga 1, Ioana a plecat către Constanța, la marele eveniment. (Aplica acum la videochat pentru 5.000$ garantat!) Nu a făcut-o de una singură. Un prieten al celor doi a însoțit-o pe iubita fotbalistului. Coman a putut contribui doar cu mașina lui pe care i-a ”predat-o” partenerei de viață… (CITEȘTE ȘI: DE CE REFUZA ”PERLA NEAGRĂ” A LUI GIGI BECALI SĂ-ȘI RECUNOASCĂ FETIȚA)

Iubita lui Coman, descheiată la sutien de amic!

Drumul București – Constanța, plin de peripeții! Astfel, Ioana, care a urcat la volan, a observat pe indicatorul mașinii că are o problemă la unul dintre pneuri. Așa că a tras repede la prima benzinărie care i-a ieșit în cale. A verificat totul, ajutată de tânărul pe care-l ”plasase” în dreapta ei în vehicul, iar problema s-a rezolvat. Numai că Ioana nu s-a simțit chiar în largul ei… Sutienul i-a jucat feste. A deranjat-o… (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Iubita atacantului s-a întors din benzinărie, în timp ce amicul o aștepta în ”ușa” autoturismului. Ioana a pus ceva ce cumpărase pe bancheta din sparte, apoi a început să-și aranjeze rochia mulată. Și a trecut imediat și la sutien, care o deranja rău, din ce se vede în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. În ajutor i-a sărit imediat prietenul. Acesta se ocupă de sutien, pe care-l descheie. Apoi, Ioana și-l scoate, ușor stânjenită de apariția unei angajate de la benzinărie. Și amicul pare ușor stingher… (CITEȘTE ȘI: CLAUZĂ DE 100 DE MILIOANE DE EURO FIXATĂ DE GIGI BECALI PENTRU NOUL JUCĂTOR AL FCSB-ULUI)

Odată scăpată de ”stresul” sutienului, Ioana urcă la volan și-i dă ”bice”. A ajuns la Constanța cât ai clipi, a onorat nunta, iar a doua zi a fost alături de iubitul ei, Florinel. În tribunele de la Voluntari. Din nefericire pentru amândoi, FCSB a ratat victoria, deși a condus cu 2-0.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...