Imagini exclusive. Ea este bomba-sexy care i-a scos lui Hagi milioane de euro din buzunar!

Publicat: 02/08/2017 | 23:19

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive cu bomba-sexy care i-a “înmuiat” genunchii lui Florinel Coman, fotbalist cu care Gică Hagi spera să dea un “tun” financiar în această vară. De când are iubită, atacantul este de nerecunoscut. (VEZI ŞI: Fiul lui Hagi nu s-a putut abţine şi… Cum l-a înnebunit o ”viespe” topless pe fotbalistul Fiorentinei)

Florinel Coman a făcut spectacol în sezonul trecut la Viitorul. A contribuit decisiv la câştigarea primului titlu din istoria clubului, iar Benfica, Galatasaray şi FCSB s-au arătat interesate de serviciile sale. Gică Hagi a ţinut, însă, la preţ, în speranţa că atacantul va fi decisiv în primele etape din Liga 1, dar şi în preliminariile Ligii Campionilor. (VEZI AICI: Domnişoara joacă la ”Liga celor mari”! Fotbalistul lui Hagi are o iubită cu… piept de campioană!)

Acest lucru, din păcate pentru “Rege”, nu s-a întâmplat. În campionat, Florinel a bifat doar 27 de minute, iar în primul meci cu Apoel Nicosia a jucat doar 24 de minute. În retur Florinel Coman a evoluat pe tot parcursul timpului regulamentar, fiind schimbat în minutul 96 de Eric. Returul Viitorului cu Apoel, de la Nicosia, a fost, din nefericire, unul de coşmar pentru echipa lui Hagi, care a pierdut cu 4-0 după prelungiri şi a fost eliminată din Liga Campionilor.

Florinel Coman, noua „perlă” a lui Hagi, a jucat puţin în acest început de sezon. În plus, evoluţiile sale au fost submediocre. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care Florinel Coman este de nerecunoscut.

De vină ar fi prietena atacantului, Ioana, care i-ar fi “înmuiat” genunchii. De aici şi accidentările survenite în ultima perioadă. În loc să se concentreze sută la sută pe recuperare, Coman a “evadat” alături de iubită la mare şi la munte unde s-a distrat ca şi cum s-ar fi aflat în vacanţă.

Aşa cum se poate observa din fotografiile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Ioana este o adevărată bombă-sexy. Deci nu trebuie să ne surprindă faptul că Florinel este cu gândul doar la şatenă. “Briliantul” lui Gică Hagi este, mai mult ca sigur, vrăjit de formele cu care natura a înzestrat-o pe cea care i-a sucit minţile. Spre disperarea “Regelui”, care pierde din cauza unei bombe-sexy milioanele de euro pe care spera să le încaseze în schimbul atacantului.

De altfel, şi Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale, semnala faptul că Florinel Coman ar avea o viaţă sportivă tumultoasă. „Am auzit că Florinel Coman are scăpări în viaţa personală, dar asta pentru că e foarte tânăr. Nu ştiu eu sigur, dar asta am auzit”, a spus cel poreclit “Satana”.

În concluzie, Florinel Coman ar trebui să-şi pună ordine în viaţă şi să se dedice total carierei. Pentru că altfel riscă să ajungă ca Florin Costea sau Gabi Matei, fotbalişti a căror ascensiune a fost curmată de relaţiile în care au fost implicaţi cu diverse bombe-sexy din showbiz-ul autohton. (CITEŞTE ŞI: Totul s-a întâmplat din cauza unor poze. Ce i-a făcut iubita în club fotbalistului ”naţionalei”)

Citește și...