Domnişoara joacă la ”Liga celor mari”! Fotbalistul lui Hagi are o iubită cu… piept de campioană!

Publicat: 01/07/2017 | 20:01

Înainte să plece în cantonament cu Viitorul, Ionuţ Vînă şi-a scos iubita la o plimbare romantică într-un parc din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

FC Viitorul pregăteşte noul sezon în Slovenia, într-un cantonament care a început pe 23 iunie şi care se va încheia pe 7 iulie. Cu doar câteva zile înainte de plecare, Ionuţ Vînă, unul dintre fotbaliştii lui Gică Hagi, a ales să petreacă puţin timp în compania iubitei sale, Alexandra. (VEZI AICI: Fiica lui Gică Hagi, mesaj emoţionant după ce Viitorul a câştigat campionatul! Regele va citi asta cu lacrimi în ochi)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi într-un parc din Capitală, la o plimbare romantică. Îmbrăcaţi lejer, Ionuţ şi Alexandra au defilat pe respectivele alei şi au discutat, probabil, despre viitor. Aşa cum se poate observa, iubita atacantului arată foarte bine, semn că petrece timp suficient la sala de fitness.

Cuplul s-a plimbat câteva zeci de minute prin parc, după care s-a retras acasă. Asta deoarece Ionuţ trebuia să se trezească a doua zi de dimineaţă pentru a ajunge în timp util la aeroport, de unde, alături de colegii şi de staff-ul Viitorului, a plecat în cantonamentul din Slovenia.

Ionuţ şi Alexandra petrec majoritatea timpului liber împreună, iar fotbalistul îşi ia iubita inclusiv la petrecerile organizate de echipa de club. Aşa cum s-a întâmplat şi după ce Viitorul a cucerit campionatul. Bruneta a atras la restaurant toate privirile, iar colegii l-au felicitat pe atacant pentru că a reuşit să cucerească o asemenea frumuseţe.

Sezonul trecut, când Viitorul a cucerit, în premieră, titlul de campioană, Ionuţ Vînă a bifat opt partide în Liga 1. A totalizat 573 de minute, fără să marcheze. Însă mijlocaşul trage tare în cantonament şi este decis să-i demonstreze lui Gică Hagi că merită să fie titular în partidele oficiale ale noului an competiţional. (CITEŞTE ŞI: Au făcut chef cu băutură şi femei până la 5 dimineaţa! Un titular de la Viitorul lui Hagi s-a ”înfrăţit” cu un fost dinamovist)