Totul s-a întâmplat din cauza unor poze. Ce i-a făcut iubita în club fotbalistului ”naţionalei”

Publicat: 27/06/2017 | 00:00

Răzvan Marin, una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, şi-a încercat în club şi talentul de fotograf, însă iubita lui, Valentina Buleac, nu a fost deloc încântată de poze. (VEZI ŞI: La 43 de ani, fostul stelist e ”fibră”. Dacă vede Gigi Becali cum se mişcă, îl transferă imediat!)

Răzvan Marin şi iubita lui, Valentina Buleac, au mers să se distreze în club, iar prietena fotbalistului a vrut să aibă câteva poze din seara respectivă. L-a pus la treabă pe tânărul fotbalist de naţională iar acesta, cuminte, s-a conformat, după cum se vede în imaginile pe care vi le oferă CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Răzvan nu s-a descurcat ca fotograf la fel de bine ca pe terenul de joc, iar încercările sale de a-i face iubitei nişte poze care să îi fie pe plac s-au soldat chiar cu o uşoară ceartă.

„Nu-mi plac astea, mai fă-mi o dată”, l-a certat pe Răzvan Marin iubita lui, potrivit martorilor la întâmplare, care au povestit totul pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Răzvan Marin, cunoscut pentru cuminţenia lui, nu a comentat nici de această dată în faţa iubitei şi s-a străduit cât a putut de mult să facă nişte poze care să îi placă, în cele din urmă, acesteia. (CITEŞTE ŞI: Răzvan Marin „a fugit” din cantonament la NUBA)

În vârstă de 21 de ani, Răzvan Marin evoluează la Standard Liege, club la care s-a transferat la începutul acestui an de la Viitorul pentru circa două milioane de euro. De la transfer a devenit titular de drept la Standard, având deja 18 prezenţe în tricoul formaţiei belgiene.

Răzvan Marin a adunat şi şapte selecţionări la naţională, o performanţă având în vedere vârsta lui. În el şi în alţi tineri de valoare, precum Nicuşor Stanciu, care evoluează la Anderlecht, fanii naţionalei îşi pun mari speranţe. (VEZI AICI: A ”fugit” din România după chinul cu Danemarca, iar apoi…Cum au apărut în public Christoph Daum & soţia)

Recomandarea CIAO.RO