De ce refuza ”Perla neagră” a lui Gigi Becali să-și recunoască fetița: ”Are o altă familie și alți copii în Anglia!” Povestea e fabuloasă…

Autor: I.D.
Publicat: 01/09/2018 | 22:05

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat dedesubturile scandalului dintre Gregory Tade și Alexandra Teglaș, care a ajuns în instanță. (Console si accesorii gaming) Fotbalistul nu și-a recunoscut oficial fetița și a fost nevoie să se ajungă în sala de judecată. Motivul pentru care s-a ferit de responsabilitate a fost divulgat de mama micuței Kendra: este vorba de o nouă relație pe care atacantul CFR-ului, transferat ulterior la Steaua, o avea în Anglia. 

Gregory Tade a făcut istorie la CFR Cluj, fiind golgheterul echipei, dar atacantul s-a făcut remarcat și în viața din afara stadionului. Francezului i-a căzut cu tronc o tânără româncă frumoasă, pe nume Alexandra, iar relația lor, una profundă, la un moment dat, părea că duce ”până la adânci bâtrâneți”. (Super oferte la accesorii gamingMai mult, Alexandra a rămas însărcinată, a dat naștere unei fetițe, dar… Relația s-a rupt, până la urmă. Fotbalistul a fost cel care i-a pus punct. Nu a fost o despărțire deloc amiabilă. Cei doi au ajuns în fața instanței. Tânăra clujeancă a fost cea care a reacționat, după ce Tade nu a vrut să-și recunoască, oficial, copilul. (ŞI-A RECUNOSCUT FIICA, DAR ACUM ARE ALTĂ PROBLEMĂ! FOSTUL STELIST TADE, ”BÂNTUIT” DE IUBITA ROMÂNCĂ)

În cercuri de prieteni, el a spus că este tatăl micuței, dar a trebuit să ajungă în justiție, pentru a-și recunoaște paternitatea. Tot acolo, lui Tade i s-a fixat cuantumul pensiei alimentare, de 1.098 de lei lunar, dar au fost și alte decizii luate de instanță, la cererea mamei fetiței. (CITEȘTE ȘI: ŞI-A RECUNOSCUT FIICA, DAR ACUM ARE ALTĂ PROBLEMĂ! FOSTUL STELIST TADE, ”BÂNTUIT” DE IUBITA ROMÂNCĂ)

Instanța a mai hotărât ca fata în vârstă de 3 ani să poarte, în continuare, numele mamei. ”În ciuda vârstei fragede a minorei, care în prezent nu este conștientă de identitatea sa, instanța consideră că, în contextul stabilirii locuinței la reclamantă, în viitor, diferența de nume dintre aceasta și copil ar putea da naștere unor situații stânjenitoare pentru minoră, care ar trebui să explice celor din colectivul din care va face parte de ce mama sa poartă alt nume decât al său. Totuși, prin menținerea numelui mamei nu se aduce atingere niciunui drept al minorei care decurge din legatura de filiație față de tată stabilită prin hotărâre judecătorească, respectiv dreptul la întreținere, dreptul la moștenire”, se arată în motivare.

În aceeași motivare a cererii de chemare în judecată, Alexandra a arătat că ”a avut o relație sentimentală cu pârâtul, din care, la data de 18.07.2015, s-a născut minora Teglaș V_______- Kendra . Deși a recunoscut în permanență că este tatăl copilului, pârâtul a ezitat să-l recunoască oficial, motivul l-a aflat reclamanta mai târziu, când a aflat că are o altă relație cu o persoană din Anglia”. (CITEȘTE ȘI: ELEBRUL CHEF DE LA PROTV E HOTĂRÂT SĂ DIVORȚEZE! A CERUT JUDECĂTORILOR SĂ…)

Kendra va locui, în continuare, cu mama ei, lucru pe care și instanța l-a decis. Mai mult, în motivare, fotbalistul Tade nu este văzut prea bine în relația cu fiica sa minoră. ”Din solicitarea expresă formulată de pârât, reține instanța faptul că în cauză rezultă motive pentru ca vreunul dintre părinți să fie înlăturat de la exercițiul autorității părintești. Astfel, cu toate că, din cauza vârstei fragede, minora nu își poate exprima opinia și este dependentă de mama sa, din susținerile pârâtului a rezultat că tatăl nu a încercat să se intereseze de copil și nici pe viitor nu o va face. Prin urmare, instanța, constatând că este în interesul superior al copilului ca autoritatea părintească să fie exercitată în mod exclusiv de către mamă, a admis capătul de cerere formulat de reclamantă și a dispus ca autoritatea părintească să fie exercitată în mod exclusiv de aceasta”, se arată în motivarea cererii.

Insolvența l-a trimis pe Tade la Steaua

În iulie 2015, Gregory Tade se transfera la Steaua, actuala FCSB. CFR Cluj intrase în insolvență și nu-I mai putea plăti salariul generos. După negocieri intense, purtate mai multe săptămâni, oficialii campioanei României au ajuns la un acord cu Gregory Tade. Atacantul francez al CFR-ului s-a înţeles cu roş-albaştrii și a primit un salariu de 25.000 de euro lunar. Cel care înscrisese de 18 ori în sezonul precedent, fiind golgheterul Ligii 1, devenea ”Perla neagră” a lui Gigi Becali. 500.000 de euro a plătit finanțatorul FCSB pe atacant, dar avea să regret în scurt timp. Fotbalistul nu s-a acomodat la noua echipă, iar Becali a ”scăpat” de el un an mai târziu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...