Gigi Becali l-a trimis să se antreneze pe câmp, acum îi oferă un salariu consistent! După 8 ani, Florentin Matei a revenit la FCSB: ”… are mai mult talent decât avea Gică Hagi!”

Publicat: 08/01/2019 | 12:35

Clubul patronat de Gigi Becali l-a avut ”în mână” pe Florentin Matei, acesta fiind jucătorul echipei între anii 2006 – 2010. Numai că talentatul puști de 15 ani a intrat în conflict cu… șefii clubului, refuzând să se mai prezinte la antrenamente și antrenându-se de unul singur, pe câmpurile pline de ciulini din jurul casei. 

Matei a susținut, la vremea respectivă, că antrenorii nu-l lasă să dribleze și că îl obligă să facă și faza de apărare, informează gsp.ro. A jucat la club doar două meciuri, iar Gigi Becali l-a dat afară.

Dar ”renegatul” sau ”fiul risipitor” a revenit acasă, la clubul pe care îl iubește foarte mult. Situația pare schimbată în bine, iar perspectivele sunt îmbucurătoare pentru Florentin Matei.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | IMAGINI FABULOASE CU GIGI BECALI ÎN ADIDAȘI PRIN ZĂPADĂ, LA -10 GRADE

A împlinit 25 de ani: ”Consider că este o mare provocare pentru mine…”

Florentin Matei  de la Astra în Emirate, în vara trecută, însă n-a reuşit să se impună la echipa care acum e pe locul 8 din 14 formaţii în prima ligă. A jucat doar 4 partide, prima fiind împotriva lui Al Wahda, care atunci era antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Nu a mai avut nicio apariție oficială de mai bine de trei luni.

“Mă bucur pentru că m-am întors acasă după atâţia ani. Consider că este o mare provocare pentru mine şi puteţi fi siguri că voi da tot ce am mai bun pentru echipă. Sper să am evoluţii bune şi îmi doresc foarte mult să luăm campionatul”.

Matei va primi 200 000 de euro pe sezon, la FCSB și va purta numărul 70.

Matei a ajuns la Centrul de Copii și Juniori al Stelei atunci când avea doar 12 ani

CITEȘTE ȘI: FLORINEL COMAN, FOTBALISTUL DE 100 MIL. € AL LUI GIGI BECALI, A ”RUPT-O” PE MANELE DE ZIUA BOMBEI-SEXY!

Citește și...