Busu trăiește periculos după ce a depășit problemele medicale!

Publicat: 04/02/2019 | 22:54

La începutul lunii noiembrie, o veste proastă zguduia întreaga Românie. Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, suferea un infarct pe scena Teatrului din Craiova. Deși medicii erau rezervați în legătură cu viața lui, Busu a luptat din greu, iar acum este din nou alături de familie și prieteni. Dar nu renunță să trăiască… periculos, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă dovada filmată. (Citește și: S-a aflat abia acum! El este actorul care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc)

Cel puțin asta ne arată cele mai noi imagini cu prezentatorul PRO TV, pe care CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, le-a realizat în urmă cu câteva zile. Florin Busuioc este la trecerea de pietoni, așteptând să apară culoarea verde la semafor… Însă pare foarte grăbit, așa că se uită în stânga, în dreapta și traversează pe roșu. Totuși, nu apucă să facă decât câțiva pași “în flagrant”, că semaforul se face imediat verde.

Prezentatorul arată și se simte foarte bine, însă chiar el mărturisea că va avea mai multă grijă de sănătatea sa de acum înainte, de dragul familiei. Cu toate acestea, se fereşte să dea sfaturi celorlalţi, pentru că „trebuie să treci prin aşa ceva ca să iei în seamă.(VEZI AICI: Florin Busuioc s-a întos la treabă după infarct)

Florin Busuioc traversează pe roșu

Programul îi va fi schimbat după infarctul suferit

”Doctorii nu-mi dau voie încă să fac același program, iar conducerea PRO TV susține asta, ceea ce este firesc și de bun-simț din partea amândurora, mai cu seamă că povestea asta cu trezitul de dimineață și stat patru ore și jumătate, mai mult sau mai puțin, în direct e complicată. O să vin la Știrile PRO TV de seară și cele de noapte, cam acesta va fi programul meu o perioadă. Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac”, a spus Florin Busuioc. (Citește și: Florin Busuioc le răspunde fanilor care l-au ”bombardat” pe Facebook)

Timp de 37 de ani, Florin Busuioc a fost un fumător înrăit. Acum însă, după intervenția prin care a trecut, el a fost nevoit să renunțe la viciu. ”Am fumat 37 de ani, trei pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic. Medicii mi-au zis să nu fac efort prea mare, să fac plimbări zilnic, dar să nu ridic, să nu car, să nu trag etc. Și respect tot ce mi-au recomandat. Nu am restricții alimentare, m-au sfătuit să mănânc mai puțin gras”, a adăugat Florin Busuioc.

Vrea să petreacă mai mult timp cu familia

Florin Busuioc este hotărât să petreacă mai mult timp cu familia sa și să se dedice unor pasiuni pe care nu le-a explorat. ”Am vorbit cu soția mea să scriem ceva împreună. Ea scrie foarte bine, eu nu atât de bine ca ea și am zis că am scrie ceva împreună. Poate o piesă de teatru, nu știu. E un lucru pe care l-am neglijat multă vreme, poate că undeva dorința există, dar acum a răbufnit și chiar vreau să facem asta.

În general, stau destul de mult cu familia, zilele acestea am mers la munte. O să vedem ce alte excursii putem face, pentru că fetele sunt la școală și nu prea putem pleca atunci când vrem noi”, a mai spus îndrăgitul prezentator.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...