Florin Busuioc le răspunde fanilor care l-au ”bombardat” pe Facebook: ”Nu e atât de simplu să…”

Publicat: 10/01/2019 | 21:19

Florin Busuioc s-a reîntors la ruprica ”Vremea”, de la ProTV, după ce anul trecut a fost la un pas să moară. Pe 6 noiembrie 2018 a suferit un infarct, la sfârșitul spectacolului ”Central Park”, de la Craiova. A fost operat și, iată, după un șir de suferințe, Busu este din nou pe ”scenă”.  

A fost ajutat, e drept, de zecile de mii de mesaje pe rețelele de socializare, iar acum, actorul le mulțumește celor care i-au fost alături cu un gând, cu un cuvânt…

“Faptul că m-am întors la Vremea a însemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat că pot să fac asta. Nu numai că mi-am demonstrat mie că pot să fac asta, dar se pare că am demonstrat tuturor, pentru că a venit un val atât de mare de mesaje, de simpatie, de aprecieri încât n-am putut să-i fac față. Mi s-a părut copleșitor că toata lumea dădea mesaje pe site, pe Facebook, peste tot. Lucrurile astea te obligă să îți vezi de treaba ta, să o faci bine în continuare și nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie”, a spus Florin Busuioc, într-o emisiune tv.

 

Citește și...