S-a aflat abia acum! El este actorul care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc. Mărturii înfiorătoare

Publicat: 16/01/2019 | 08:23
 La mai bine de două luni de când Florin Busuioc a suferit un infarct, în urma căruia a fost operat de urgență și i s-a montat un stent, s-a aflat cine este actorul care l-a salvat din ghearele morții. Potrivit mărturiilor înfiorătoare ale acestuia, el a fost ajutat de regizorul Dragoș Câmpan în timpul operațiunii de resuscitare a prietenului lor, Busu.

S-a aflat abia acum! Bogdan Talașman este actorul care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc

În urmă cu câteva ore, Bogdan Talaşman a rememorat clipele care au făcut diferența între viață și moarte în seara în care Florin Busioc a făcut infarct pe o scenă din Craiova. Actorul a scris într-o postare dezvăluiri sfâșietoare: “Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!”.

Citește și: Florin Busuioc le răspunde fanilor care l-au ”bombardat” pe Facebook: ”Nu e atât de simplu să…”

Într-un alt mesaj postat pe o rețea de socializare, Bogdan Talaşman a subliniat că a fost ajutat de regizorul Dragoș Câmpan atunci când l-a resuscitat pe Florin Busuioc.

“Prieteni, n-am spus nimic până acum pentru că am considerat, și consider în continuare, că lucrurile mărunte care fac diferența dintre Viață și Moarte trebuie să rămână ascunse, discrete, lăsate acolo unde s-au întâmplat, așa, ca într-o taină. Taină, ce frumos cuvânt! 🙂 M-ați copleșit cu mesajele voastre! Sunt sigur că fiecare dintre voi ați fi făcut la fel! Uite, Dragoș Câmpan de exemplu, regizorul spectacolului nostru și coleg cu noi, a stat alături de mine tot timpul, și ne-am încurajat unul pe altul, și am plâns și ne-am înțeles din priviri, și chiar dacă știam și vedeam că e super grav nu ne-am pierdut, nu ne-am oprit și am făcut și am numărat împreună manevra: 1 și 2 și 3 și 4 și 5… și tot așa vro 7, 8 minute până a venit echipa Smurd. Echipă de SUPERPROFESIONIȘTI. Țineam foarte mult să precizez lucrul ăsta. În fine… Fiți buni, mă! Fiți buni!  Restul e Viață, cu bune și cu mai puțin bune! Așadar, SUS CU VIAȚA!  Iar acum plec să alerg! Să auzim de bine. ♥️”, a scris recent Bogdan Talașman pe pagina sa oficială de Facebook.

Florin Busuioc, mărturii emoționante în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță

Prezent în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Florin Busuioc a făcut mărturii emoționante din seara tristă, dar și despre revenirea lui la TV: “S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital şi a fost bine. (…). Faptul că m-am întors la «Vremea» a însemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat că pot să fac asta. Nu numai că mi-am demonstrat mie că pot să fac asta, dar se pare că am demonstrat tuturor, pentru că a venit un val atât de mare de mesaje, de simpatie, de aprecieri încât n-am putut să-i fac față. Mi s-a părut copleșitor că toata lumea dădea mesaje pe site, pe Facebook, peste tot. Lucrurile astea te obligă să îți vezi de treaba ta, să o faci bine în continuare și nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie”.

Florin Busuioc – biografie

Florin Busuioc s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. El a copilărit și aici, dar și în satul Şoimăreşti, judeţul Neamţ. Carismaticul artist este cunoscut mai mult ca om de televiziune decât ca actor. Toate acestea deși, visul de a deveni actor este cel care l-a adus în București. “Busu”, așa cum este cunoscut de public, și-a făcut debutul în televiziune în 1996, iar în anul 2010, a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de către Societatea Europeană de Meteorologie.

“Am început la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns făcând un film pentru TVR, o poveste ţăcănită cu o pisică scăpată printr-un hotel. Mă rog, era foarte drăguţ filmul. M-au remarcat producătorii de la «Tip-Top Minitop» şi mi-au propus să fac asta. A durat câţiva ani emisiunea, am mai făcut o emisiune în paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat şi după ce am plecat eu.”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.

În prezent, Florin Busuioc se află la al doilea mariaj. El este căsătorit de mai mulţi ani cu Liliana, împreună cu care are două fiice: Natalie şi Catinca. Prima soție, Marieta Busuioc, care i-a fost alături din 1991 până în 2008 i-a dăruit un băiat. Acesta se numește Florin Busuioc Jr.

Citește și...