Florin Busuioc s-a întos la treabă după infarct: ”Am o surpriză pentru voi!”

Publicat: 03/01/2019 | 20:53

Fanii lui Florin Busuioc au rămas uimiți în momentul în care Oana Andoni, prezentatoarea știrilor Pro TV de joi seară, a făcut… marele anunț. Busu a apărut din nou pe micile ecrane, așa cum îi obișnuise atâția ani, prezentând vremea! Deși a trecut printr-un moment crucial al vieții sale, Florin Busuioc este iarăși ”pe picioare”, pregătit pentru a-și duce mai departe povestea…

„Am o surpriză pentru voi. S-a întors la treabă. Ne-a fost dor de tine”, a spus Ona Andoni, vizibil emoționată.

„Și mie mi-a fost”, a spus Busu, trecând apoi la prezentarea știrilor despre vreme.

Busu a revenit pe micile ecrane

CITEȘTE ȘI: FLORIN BUSUIOC A RUPT TĂCEREA DUPĂ CE A FĂCUT INFARCT! ÎȘI AMINTEȘTE CE S-A ÎNTÂMPLAT LA CRAIOVA

De ce a stat Florin Busuioc atât de mult în spital?

Potrivit procedurilor, prezentatorul trebuia să fie externat la această oră din spital, însă familia a decis ca Busu să mai stea, pentru siguranța lui. Actorul se va întoarce acasă, atunci când nu va mai prezenta niciun risc. S-a hotărât, după o discuţie cu medicii, să nu se rişte nimic, şi actorul să fie ţinut sub observaţie pe toată perioada investigaţiilor, în plus, avea nevoie de linişte totală, fără vizite sau telefoane”, au spus aceleaşi surse.(Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) 

Fumatul, principalul vinovat

Surse medicale susțin că fumatul excesiv l-a adus pe Florin Busuioc în această situație. Cert este că vedeta PRO TV este, într-adevăr, un fumător înrăit. Iar mărturie în acest sens stau imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI: S-A ÎNTÂMPLAT CHIAR DE 1 DECEMBRIE! NETI SANDU A FĂCUT PUBLICĂ O POZĂ CU EA ȘI FLORIN BUSUIOC

Citește și...