S-a întâmplat chiar de 1 decembrie! Neti Sandu a făcut publică o poză cu ea și Florin Busuioc

Publicat: 04/12/2018 | 10:26

Starea de sănătate a lui Florin Busuioc s-a ameliorat după infarctul suferit la începutul lunii trecute, însă, până nu va reveni pe micile ecrane, fanii prezentatorului de la Pro TV continuă să fie îngrijorați – toate astea deși sunt conștienți că el are nevoie de recuperare… o pauză. Nu mică le-a fost surpriza când au văzut o poză în care artistul apare alături de Neti Sandu, iar gândurile bune au curs în comentariile lăsate la postarea făcută pe o rețea de socializare. 

Citește și: Florin Busuioc a rupt tăcerea după ce a făcut infarct! Își amintește ce s-a întâmplat la Craiova

Sâmbătă, 1 decembrie 2018– Ziua Națională a României și, totodată, ziua în care postul de televiziune Pro TV s-a înființat – Neti Sandu a postat pe Facebook o poză în care este îmbrățișată de Florin Bucuioc. Cei doi prezentatori poartă fiecare câte o ie superbă, iar fotografia a fost făcută în timpul filmărilor pentru ediția specială de Centenar, care a rulat la Pro TV. În vârstă de 56 de ani, actorul a fost externat la sfârșitul săptămânii trecute.

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, declarații tranșante despre tatăl său bolnav: “Îi sunt alături, are nevoie de liniște și insist să NU…”

Florin Busuioc – biografie

Florin Busuioc s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. El a copilărit și aici, dar și în satul Şoimăreşti, judeţul Neamţ. Carismaticul artist este cunoscut mai mult ca om de televiziune decât ca actor. Toate acestea deși, visul de a deveni actor este cel care l-a adus în București. “Busu”, așa cum este cunoscut de public, și-a făcut debutul în televiziune în 1996, iar în anul 2010, a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de către Societatea Europeană de Meteorologie.

“Am început la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns făcând un film pentru TVR, o poveste ţăcănită cu o pisică scăpată printr-un hotel. Mă rog, era foarte drăguţ filmul. M-au remarcat producătorii de la «Tip-Top Minitop» şi mi-au propus să fac asta. A durat câţiva ani emisiunea, am mai făcut o emisiune în paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat şi după ce am plecat eu.”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.

În prezent, Florin Busuioc se află la al doilea mariaj. El este căsătorit de mai mulţi ani cu Liliana, împreună cu care are două fiice: Natalie şi Catinca. Prima soție, Marieta Busuioc, care i-a fost alături din 1991 până în 2008 i-a dăruit un băiat. Acesta se numește Florin Busuioc Jr.

 

Citește și...