Jorge a ”evadat” de la Fermă, iar noi avem primele imagini! L-am filmat în miezul nopții cu o puștoaică

Publicat: 04/02/2019 | 22:53

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Jorge, după ce a „evadat” de la Fermă. Artistul a petrecut în cel mai exclusivist club din București, iar, la miezul nopții, a fost filmat în compania unei superbe domnișoare cu care a fost extrem de grijuliu. (CITEȘTE ȘI: O MILIONĂREASĂ CĂSĂTORITĂ DIN BUCUREȘTI A SATISFĂCUT ORAL UN JUNE MUSCULOS ÎN PORSCHE-UL EI!)

Viața în mediul rural pare să nu fie total pe placul lui Jorge. Simpaticul prezentator TV a ”evadat” de la Fermă și a poposit în cel mai luxos club de noapte din București, unde a petrecut la cote maxime. (NU RATA, AICI: BIANCA & IUBI S-AU “ÎNECAT” ÎN ȘAMPANIE LA DUBAI)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Jorge în fața clubului LOFT, unde artistul a ales să se distreze după ce a scăpat de condițiile mai puțin plăcute de care a avut parte în renumitul show TV.

Le-a comandat, grijuliu, un taxi!

În jurul orei 12 noaptea, când în club atmosfera devenise incendiară, prezentatorul TV a ieșit afară, acolo unde a discutat, pe îndelete, cu o puștoaică și un tânăr care o însoțea. După câteva minute de taclale, potrivit martorilor, prezentatorul a folosit o aplicație de pe telefonul mobil pentru a chema un taxi pentru interlocutoarea lui. Mai mult decât atât, ca un adevărat cavaler, Jorge a stat cu blondina și cu puștiul care o însoțea până ce șoferul taxiului și-a făcut apariția, iar cei doi s-au suit în mașina pe care artistul a comandat-o. (NU RATA, AICI: FIUL ELODIEI ȘI AL LUI CIOACĂ A OBȚINUT ÎN INSTANȚĂ DREPTUL DE A-ȘI SCHIMBA IDENTITATEA!)

Jorge a ”evadat” de la Fermă

Jorge, dezbrăcat în cadă cu Miss România!

Jorge, pe numele din buletin George Papagheorghe, a devenit ținta unor replici acide, după ce a fost filmat dezbrăcat în cadă cu Ioana Filimon, în timpul show-ului “Ferma”. Unii dintre fanii emisiunii de la Pro TV i-au amintit cântărețului că este însurat și are doi copii: o fată și un băiat. Cei doi participanți de la “Fermă” au fost întrerupți la un moment dat din clipele lor de „intimitate”, de către Cătălin Moroșanu, care le-a făcut o mărturisire sinceră. (NU RATA, AICI: TATĂL ROMÂNULUI CONDAMNAT LA MOARTE E DĂRÂMAT! CUM A AJUNS SĂ ARATE GOLOGAN SENIOR)

 Desemnată Miss România 2016, Ioana Filimon este considerată o femeie sexy și provocatoare, iar fanii ei au fost mai mult decât extaziați când au văzut scenele incendiare când s-a spălat singură într-un costum de baie de culoare verde smarald. Ea a acceptat să facă baie în aceeași cadă cu Jorge; e drept, vedeta purta un costum de baie din două piese, iar artistul, o pereche de pantaloni scurți.

Bruneta apetisantă l-a răsfățat pe adversarul ei cu un masaj. “Băi, da’ te pricepi. Aș vrea să mă întind. Dar nu știu dacă pot, că-mi intră apă în urechi. Suntem prea…”, a spus Jorge în timp ce era în cadă cu Ioana Filimon în cadrul emisiunii “Ferma”. “Așa-i?”, a reacționat când a fost complimentată pentru felul în care face masaj.

Când a auzit dorința artistului, Miss România 2016 i-a îndeplinit-o! “Dar stai, mă, că mă ridic”, a spus Ioana Filimon în timpul show-ului difuzat la Pro TV. Ca un partener adevărat, cântărețul s-a arătat într-o oarecare măsură îngrijorat pentru concurentă și a întrebat-o unde va sta dacă se va ridica din cada plină cu apă. “Și stai pe marginea de la cadă? Și… pun eu capul aicișa frumos?”, a comentat Jorge. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE CELEBRUL CONCURENT DE LA „FERMA”… A FOST ACUZAT DE CĂMĂTĂRIE ȘI „ȚEPE” DE MILIOANE DE EURO ÎN IMOBILIARE!)

„M-am deconectat complet, complet, complet, am uitat și uitat că eram în «Fermă»”, a declarat Jorge în cadrul interviului difuzat la “Ferma”. La un moment dat, clipele de intimitate ale celor doi concurenți de la Pro TV au fost întrerupte de Cătălin Moroșanu, care a fost uimit să-i vadă în acele ipostaze. “Deci… eu am crezut că glumiți, mă!”, a spus Cătălin Moroșanu.

Jorge și Miss România, împreună în cadă, la Fermă

Jorge, luat la ochi de internauți

“Aveam o impresie bună despre Jorge! M-a dezamăgit! Ce va spune soția lui? Copilașii? Îmi face impresia că această emisiune este pentru a se lega noi cupluri ca să nu zic altceva mai urât!”, “Jorge are ochiul vinețit în următorul episod sau nu am văzut eu bine?” sunt câteva dintre mesajele lăsate de internauți, după episodul din cadă.

În vârstă de 36 de ani, Jorge este căsătorit cu Ramona Papagheorghe, care e mai mare cu nouă ani decât el. Soția lui i-a dăruit un băiețel pe 28 martie 2017. El mai are o fiică, pe Karina, din prima căsătorie. El și Alina Laufer au divorțat în 2012.

Soția lui Jorge are și ea o fată dintr-o relație anterioară: Ilinca. Soţii Papagheorghe s-a cunoscut la teatru: el era pe scenă, iar Ramona venise să îşi aştepte o prietenă, aflată şi ea la repetiţiile aceleiaşi piese. Ulterior, s-au revăzut după o lungă perioadă de timp la o întâlnire de afaceri şi de atunci au fost de nedespărţit.

Jorge și Miss România au fost protagoniștii unor momente fierbinți la Pro TV

Jorge și Ioana Filimon, din nou în centrul atenției la ”Fermă”

Filmările pentru renumitul reality show s-au realizat în urmă cu câteva săptămâni și emisiunea este în plină desfășurare pe micul ecran.  În episodul ce va fi difuzat în seara de marți, se anunță multe momente interesante. Concurenții vor desemna noul fermier-șef al săptămânii, ajutați și de fosta concurentă, Ame Călin, care, după ce a părăsit ferma, le-a lăsat colegilor ei scrisoarea de rămas bun, ce conține și propunerea ei pentru noul fermier-șef. Decizie care îi va încurca pe cei din casă, iar Jorge și Ioana Filimon vor fi din nou în centrul atenției în Fermă. (NU RATA, AICI: SOACRA ÎȘI DESFIINȚEAZĂ NORA ÎN DIVORȚUL DINTRE BOSSUL DE LA „CETĂȚENIE” ȘI SOȚIE: „SĂ-I FIE RUȘINE CU R MARE!”) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...