Bianca & iubi s-au “înecat” în șampanie la Dubai

Publicat: 03/02/2019 | 22:32

De când s-a împăcat cu musculosul Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare că trăiește o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme! Zilele acestea, cei doi îndrăgostiți se bucură de un minunat sejur în orașul miliardarilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice din vacanța celor doi. Vedeta și iubitul ei s-au ”înecat” în șampanie în Dubai. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI, DECLARAȚII MEGA-EXCLUSIVE DESPRE NUNTA DINTRE FIUL UNUI PREOT ȘI O MINORĂ)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns din nou pe tărâmul miliardarilor, unde se bucură pe deplin de fiecare moment pe care-l petrec împreună. După ce au trăit momente magice pe însorita plajă din Dubai, unde au dat frâu liber pasiunii și s-au lăsat fotografiați în timp ce se sărutau cu patos, fosta prezentatoare TV și iubitul ei au petrecut în unul dintre cele mai renumite cluburi, alături de prietenii lor. (NU RATA, AICI: AM PUS MÂNA PE FILMĂRI SCANDALOASE CU ”REGINA YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA)

„Caravană” de șampanii

Așa cum era de așteptat, totul a fost la superlativ. Din câte se pare, Alex Bodi nu a renunțat la „aroganțele” care l-au consacrat în cluburile din România, unde ”mitralia” șampanii scumpe Armand de Brignac. La fel ca la Nuba, iubitul musculos al Biancăi a făcut o comandă serioasă de șampanii scumpe, iar la masa lor și-a făcut apariția o „caravană” de sticle. Băuturile rafinate au fost aduse de mai multe domnișoare senzuale, care și-au unduit trupurile în cel mai incitant mod în fața lui Alex Bodi, dar și a prietenilor lui.

Bianca și Alex s-au “înecat” în șampanie la Dubai

Dedicații pe ecranul uriaș

Iar, ca tacâmul să fie complet, Alex Bodi și prietenii lui au primit o dedicație pe unul dintre monitoarelele imense din club. Astfel ca toată lumea să știe că în luxoasa locație petrece o brigadă ”calificată”. ”Josip, Bodi, Sorin, Alex and bomba brothers”, a fost mesajul care a rulat pe unul dintre monitoare, în timp ce Bianca și iubitul ei se distrau de zor. (NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA DE LA ANTENĂ S-A COMBINAT ÎN SECRET CU UN COLEG!)

Mesajul care a rulat pe un imens monitor în clubul din Dubai în care au petrecut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca și Alex au riscat să fie arestați!

Regulile sunt foarte stricte în lumea arabă, iar cine uită asta este ”taxat” imediat de oamenii legii. Nici turiștii nu fac excepție de la regulă, iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat ”contact” cu partea ”rigidă” a vieții din Dubai. (NU RATA, AICI: FOSTUL „SOCRU” AL CRUDUȚEI SE RĂZBOIEȘTE CU AMANTA)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au sărutat pasional, iar blonda chiar s-a urcat în brațele milionarului, ținându-l strâns de gât. Astfel de scene sunt însă interzise în Dubai. Bianca și Alex și-au asumat un mare risc, sărutul și gesturile de afecțiune în public nefiind permise în Dubai. Cei doi ar fi putut chiar să fie arestați pentru încălcarea legii, însă totul s-a terminat cu bine. (NU RATA, AICI:  TOP 50 VEDETE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE ÎN CELE MAI ”RUȘINOASE” IPOSTAZE)

Bianca și Alex, momente tandre pe plaja din Dubai

Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au decis să facă un următor pas în relația lor și s-au mutat împreună. Totul s-a petrecut la doar puțin timp de la împăcarea din Turcia, acolo unde afaceristul a tratat-o pe Bianca ca pe o regină. Se pare că Bodi și-a cumpărat recent o locuință în valoare de un milion de euro și i-a propus blondinei să stea alături de el. (NU RATA, AICI: BIANCA + FOSTA SOȚIE A LUI ALEX BODI = LOVE)

Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp și orgoliul să nu își mai facă loc în idila lor”, a dezvăluit o amică a vedetei.

După ce Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi, ar intenționa să o aducă și pe fetița sa, Sofia Natalia, alături de ea: Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...