Gigi Becali, declarații mega-exclusive despre nunta dintre fiul unui preot și o minoră: ”Copiii au păcătuit, dar bunica mea s-a măritat la 15 ani și…”

Autor: I.D.
Publicat: 02/02/2019 | 22:01

Telenovela din parohia de la Neamț continuă cu un episod exploziv. Gigi Becali a făcut comentarii fabuloase despre situația mai puțin obișnuită care s-a iscat în familia preotului din Moldova. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile latifundiarului din Pipera despre fiul slujitorului Domnului care s-a căsătorit religios cu o puștoaică de 15 ani pe care a lăsat-o gravidă. (CITEȘTE ȘI: PIȚI JR. RUPE TĂCEREA DESPRE “PRINȚESA INSTAGRAMULUI”)

La scurt timp după ce CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit că fiul minor al preotului, elev la Seminar, a lăsat gravidă o fată de 15 ani care venise în vacanță la bunici (VEZI AICI), milionarul din Pipera a intervenit. Gigi Becali a comentat în stilul său nunta inedită. (NU RATA, AICI:  A FĂCUT PIAȚA CU UN BENTLEY DE 200.000 €, DAR S-A ZGÂRCIT LA 50 DE BANI PENTRU O SACOȘĂ!)

“Păcatul lor s-a șters”

Tatăl băiatului a făcut foarte bine. Înainte, bunicii noștri nu se căsătoareau la vârsta de 18 ani. Spre exemplu, bunica mea s-a măritat la vârsta de 15 ani, iar bunicul avea 18 ani. Imediat după nuntă, ei au plecat în America. În acest caz, copiii au făcut un păcat, iar singura soluție a fost ca ei să se căsătorească în biserică. Era bine dacă ei făceau logodna, dar nu a fost să fie. Ce a făcut preotul nu a fost decât să îi scape de păcat și i-a dus în biserică și i-a băgat în rândul legilor sfinte”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”Dacă tot e libertate, să o lăsam așa cum a dat-o Dumnezeu. Legile omenești sunt diferite de legile date de Domnul Nostru. Păcatul lor s-a șters în momentul în care au primit Sfânta Taină a Cununiei. Îl felicit pe acest preot pentru ce a făcut. A făcut un lucru foarte bun”, ne-a mai mărturisit latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, declarații mega-exclusive despre nunta dintre fiul unui preot și o minoră

Biserica Ortodoxă Română a reacționat

La nici 24 de ore după ce site-ul nr.1 din România, a dezvăluit, în premieră națională, situația din familia preotului, Biserica Ortodoxă Română a recționat. (NU RATA, AICI: CINE ESTE DE FAPT ”TERORISTUL DE LA 112”… BIN LADEN DE BUCUREȘTI A ÎNGROZIT ȘI BUDAPESTA + DE CE A DURAT 1 AN CA SĂ-L CAPTUREZE!)

”Vom verifica, dar această situație ține strict de intimitatea persoanelor respective. Nu cunoaștem acest caz și, din acest motiv, nu dorim să comentăm acest subiect. Trebuie analizat cu exactitate ce s-a întâmplat și apoi o să putem să declarăm mai multe”ne-a mărturisit un reprezentant al Arhiepiscopiei Iașilor.

Fiul minor al unui preot din Neamț s-a căsătorit cu o puștoaică de 15 ani

Caz uluitor

Potrivit informațiilor care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, în 2017, fiul preotului, în vârstă de 16 ani, a cunoscut o copilă, de 15 ani, care a venit în vacanță la bunici, într-un sat din județul Neamț.

Din câte se pare, între cei doi minori s-a înfiripat o poveste de dragoste. După ce băiatul preotului, elev în clasa a X-a la Seminarul Teologic, a lăsat-o gravidă pe copila de 15 ani, părinții lor și-au dat acordul ca cei doi să se cunune religios.

Conform sursei citate, ceremonia a avut loc în 15 aprilie 2018, chiar în biserica în care slujește socrul mare, fără ca cei doi minori să aibă și acte civile. Mai mult decât atât, nașul minorilor a fost un alt preot, dintr-o localitate învecinată.

În toamna anului trecut, mai exact pe data de 29 septembrie 2018, adolescenta care s-a căsătorit la vârsta de 15 ani cu fiul preotului din Neamț a adus pe lume o fetiță, care în prezent are patru luni. (NU RATA, AICI: FEMEIE DE SERVICIU, CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE DUPĂ CE A GĂSIT UN PORTOFEL ÎN TOALETA UNUI MCDONALD’S! MOTIVUL…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...