Am obținut primele declarații! Piți Jr. rupe tăcerea despre ”Prințesa Instagramului”: „Dumnezeu mi-a trimis-o! Sunt cel mai fericit om…”

Publicat: 31/01/2019 | 22:55

Fiul titratului antrenor Victor Pițurcă și ”Prințesa Instagramului” formează cel mai nou cuplu de pe scena mondenă. La scurt timp după ce a fost filmat în ipostaze tandre alături de noua lui iubită, Alex Pițurcă a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: AMANTA ȘEFULUI GUVERNULUI A ”ROTIT” ȘPAGA DE 1.000.000 € PENTRU UN MINISTRU)

Chiar dacă, la începutul relației, Piți Jr. și Cristina ICH au încercat să țină departe de ochii curioșilor frumoasa lor poveste de dragoste, odată cu trecerea timpului, băiatul cel mare al celebrului antrenor Victor Pițurcă și ”Prințesa Instagramului” au dat cărțile pe față și și-au arătat sentimentele în văzul tuturor.

Cei doi au fost protagoniștii unor momente pline de afecțiune în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de noapte din Capitală, LOFT. (DETALII AICI)

„Simt că este jumătatea mea”

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile fostului jucător de fotbal despre noua poveste de dragoste pe care o trăiește alături de cea supranumită, pentru frumusețea ei, Angelina Jolie de România. Cei doi îndrăgostiți nu exclud posibilitatea căsătoriei.

”Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, a declarat Alex Pițurcă, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

Piți Jr. și Cristina ICH, momente de tandrețe maximă în club

Piți Jr., un cuceritor care s-a „cumințit”

Cristina ICH este doar una dintre frumusețile autohtone cu care Alexandru Pițurcă s-a afișat de-a lungul timpului. Ex-atacantul formației Steaua a mai fost cuplat cu domnișoare superbe precum Alina Crișan ori Denisa Tănase. Cu Iulia Pârlea a avut, totuși, cea mai lungă relație.

Cristina ICH, una dintre cele mai sexy românce, se iubește cu Piți Jr.

Cine este Cristina ICH

Cristina ICH a devenit un adevărat fenomen, graţie frumuseţii ieşite din comun şi asemănării izbitoare cu celebra actriţă de la Hollywood Angelina Jolie. Într-un interviu, bruneta mărturisea că asemănarea între ea şi starul din SUA nu se datorează operaţiilor estetice, ci machiajului profesionist pe care îl poartă dinadins în fiecare pictorial pe care îl realizează.

Cristina ICH s-a făcut remarcată şi datorită stilului ei vestimentar, creionat după ultimele trenduri. Mereu o apariţie care atrage priviri admirative, superba brunetă are, în mod natural, mulți admiratori. În plus, este ex-partenera lui BRomania în filmulețele comice pe care comediantul le-a realizat în trecut.(CITEȘTE ȘI: FIUL MINOR AL UNUI PREOT DIN NEAMȚ A LĂSAT GRAVIDĂ O PUȘTOAICĂ DE 15 ANI AFLATĂ ÎN VACANȚĂ LA BUNICI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...