A făcut piața cu un Bentley de 200.000 €, dar s-a zgârcit la 50 de bani pentru o sacoșă!

Publicat: 31/01/2019 | 22:59

Deși este unul dintre cei mai de succes antrenori din România, cotat cu o avere de ordinul milioanelor de euro, Mircea Rednic pare să aibă… arici la buzunar. Cu toate că merge la piață cu un bolid de lux de peste 200.000 de euro, antrenorul formației din Ștefan cel Mare ezită să plătească 50 de bani pentru o simplă sacoșă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase care-l au în prim-plan pe ”Puriu”, așa cum este alintat antrenorul lui Dinamo. (CITEȘTE ȘI: ȘEFUL PSD BUCUREȘTI ȘI VICELE CAPITALEI S-AU BĂTUT CU PUMNII ȘI PICIOARELE LA ȘEDINȚA DE CONSILIU GENERAL)

Dacă „elevii” săi din Ștefan cel Mare îi dau mari bătăi de cap lui Mircea Rednic, familia acestuia este tot ce contează și face orice ca să le îndeplinească dorințele celor dragi. Iar imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, sunt dovada clară a acestui lucru. (NU RATA, AICI: FIUL MINOR AL UNUI PREOT DIN NEAMȚ A LĂSAT GRAVIDĂ O PUȘTOAICĂ DE 15 ANI AFLATĂ ÎN VACANȚĂ LA BUNICI!)

Gospodar desăvârșit, ”Puriul” nu ezită să meargă la piață cu Bentley-ul de peste 200.000 de euro. Cu toate acestea, atunci când trebuie să plătească 50 de bani pe o sacoșă, antrenorul celor de la Dinamo pare să fie foarte… cumpătat.

A „reciclat” o cutie de carton, doar ca să nu cumpere pungă

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când tehnicianul a fost văzut într-un supermarket din Capitală. După ce a ales mai multe produse, Mircea Rednic nu s-a „îndurat” să cumpere și o pungă de plastic, preferând să-și pună cumpărăturile într-o cutie de carton pe care a găsit-o, la „liber”, pe unul dintre rafturile magazinului.

Imediat după ce și-a ambalat tacticos cumpărăturile, antrenorul ”câinilor roșii” s-a îndreptat spre superbul bolid de lux care îl aștepta în parcare și și-a continuat drumul spre casă, unde îl așteptau cei dragi. (NU RATA, AICI: BOSSUL DE LA ”CETĂȚENIE” & SOȚIA ȘI-AU DESCHIS… DOUĂ PROCESE DE DIVORȚ ÎN PARALEL!)

Mircea Rednic nu s-a „îndurat” să dea 50 de bani pentru o sacoșă

Mircea Rednic, carieră de succes

Mircea Rednic este un antrenor român de fotbal, care în prezent antrenează echipa Dinamo București. În cariera de fotbalist, Rednic a jucat pe postul de fundaș central. Porecla lui este „Puriul”. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Și-a început cariera de antrenor în anul 2000, la Rapid București. În campionatul 2002-2003 a revenit la Rapid ca antrenor principal, câștigând în acest mandat secund primul său titlu de campion ca antrenor. După un început modest în stagiunea următoare, el a fost demis și în returul ediției 2004-2005 a Diviziei A a condus pe FC Universitatea Craiova. â

În vara anului 2006 a semnat un contract cu Dinamo și, deși avea obiectivul de a reconstrui echipa, a câștigat titlul de campion în primul sezon, devenind unul dintre puținii tehnicieni cu trofee obținute cu echipe diferite (doar al doilea după Revoluție, alături de Mircea Lucescu).

După ce a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2007-2008, Rednic a demisionat, iar în octombrie 2007 a revenit pe banca tehnică la Rapid București. Aici a rezistat doar șase luni, înaintându-și demisia în martie 2008. (NU RATA, AICI: DEIAN SORESCU, LOBBY PENTRU „PURIU”: „MIRCEA REDNIC A SCHIMBAT ATITUDINEA NOASTRĂ!”)

În vara aceluiași an, a preluat din nou pe Dinamo având ca țintă câștigarea titlului de campion și calificarea în premieră pentru clubul alb-roșu în grupele Ligii Campionilor. Deși a condus în campionatul 2008-09 până pe final, Dinamo a încheiat în cele din urmă pe locul 3. Înainte de startul pregătirilor pentru noul sezon, Rednic a anunțat că nu mai poate continua la Dinamo.

Bentley-ul de 200.000 € al lui Mircea Rednic

„Puriul” are o mare experiență ca antrenor

După despărțirea de Dinamo, Rednic a acceptat oferta venită din partea echipei ruse Alania Vladikavkaz, cu care a semnat un contract pentru cinci sezoane. Obiectivul la formația din regiunea Oseția de Nord a fost promovarea în prima divizie a Rusiei. Din cauza neîndeplinirii obiectivului, Rednic s-a despărțit de echipa din Rusia în decembrie 2009.

Din iulie 2010 a pregătit echipa azeră Khazar Lankaran. În martie 2012 a semnat cu echipa de Liga I, Astra Ploiești, până la finele sezonului 2011/2012. A pregătit echipa Petrolul Ploiești a cărei conducere a preluat-o în mai 2012. În luna octombrie a aceluiași an a semnat cu Standard Liege, echipă pe care a pregătit-o până la finalul sezonului, când a semnat cu CFR Cluj. (NU RATA, AICI: S-AU SĂRUTAT ÎN RAFALĂ ÎN TIMP CE CREDEAU CĂ NU-I OBSERVĂ NIMENI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...