Ultima oră. Bossul de la ”Cetățenie” & soția și-au deschis… două procese de divorț în paralel!

Publicat: 30/01/2019 | 23:01

Situație incredibilă în lumea bună a Capitalei. În urmă cu câteva săptămâni, v-am prezentat, în premieră, imagini din minivacanța pe care Andrei Tinu și noua lui iubită au petrecut-o în capitala Germaniei, iar acum au apărut noi detalii despre despărțirea anului. După ce președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC) s-a hotărât să-și încheie socotelile cu fosta parteneră de viață și a intentat acțiunea de divorț, Alberta, femeia cu care a fost căsătorit patru ani și cu care are doi copii, a deschis, la rândul ei, o altă acțiune prin care cere desfacerea căsătoriei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră despre situația în care se află bossul de la ”Cetățenie”. (CITEȘTE ȘI: BOSSUL DE LA „AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE”, FILMAT SĂRUTÂNDU-SE LA BERLIN CU NOUA IUBITĂ!)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, la scurt timp după ce site-ul nr. 1 din România v-a prezentat imagini din minivacanța pe care Andrei Tinu și noua lui iubită au petrecut-o în capitala Germaniei, șeful de la ANC a intentat acțiunea de divorț. În 16 ianuarie, Andrei Tinu a solicitat instanței de judecată și ca fosta sa parteneră de viață să revină la numele pe care l-a purtat înaintea căsătoriei.

Două procese de divorț în paralel!

Chiar dacă fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a fost primul care a deschis procedurile de divorț, Alberta, soția acestuia, nu s-a lăsat mai prejos. Femeia cu care bossul de la ANC a fost căsătorit timp de patru ani a introdus și ea o acțiune în instanță, prin care cere magistraților desfacerea căsătoriei. Astfel s-a ajuns la un dublu proces de divorț, o situație unică în showbiz-ul românesc. (NU RATA, AICI:  E OFICIAL! BOSSUL DE LA ”CETĂȚENIE” I-A CERUT DIVORȚUL SOȚIEI!)

Alberta și Andrei Tinu, pe vremea când formau un cuplu fericit

Ce i-a reproșat Alberta soțului

Alberta Preda a susținut că soțul ei era dezinteresat de relațiile intime cu ea și că aceste momente erau rare spre deloc. Asta pentru că, susține Alberta, era înșelată încă de pe vremea când era însărcinată. Ba mai mult, tânăra mai spune că l-ar fi surprins pe Andrei Tinu purtând discuții nepotrivite cu propriile studente. (NU RATA, AICI: SOȚIA BOSSULUI DE LA ”AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE” RUPE TĂCEREA: ”M-A ÎNȘELAT CU…”)

„Dorea de mult timp să scape de mine”

Felul în care e relatat episodul de la Viena reprezintă o jalnică încercare a soțului meu de a mă compromite, deși el știa prea bine că este implicat în una sau mai multe relații adultere încă din perioada în care eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Întrebați-l, vă rog, când a achiziționat biletele pentru a se duce cu amanta lui la Berlin și veți înțelege că acestea au fost cumpărate cu mult timp înainte de a se depune acțiunea de divorț! M-a «prins» că l-am înșelat cu un coleg? Nici vorbă de așa ceva!

De fapt, soțul meu dorea de mult timp să scape de mine și a urzit, pas cu pas, un plan care acum, că-l văd în integralitatea lui, mă doare enorm! Imediat după concedierea bonei, soțul meu a început să se poarte indiferent, să motiveze că e foarte ocupat sau obosit, să plece foarte des în delegații și să-mi impute «că n-are cine să-i spele și lui o cămășă». Când ne vedeam interacționăm greu și era complet dezinteresat de o relație intimă. L-am întrebat dacă vrea să vând cabinetul și să renunț la această navetă și mi-a spus că NU!”, a spus încă soția lui Andrei Tinu.

 

Alberta, încă soția lui Andrei Tinu

„Ce om își reface viața atât de repede?”

„Mi-am dat seama că ceva nu este în ordine, așa cum n-au fost în ordine nici alte episoade din căsnicia noastră pe care vi le relatez succint. De asemenea, de-a lungul timpului, l-am surprins pe messenger inițiind diverse discuții erotice, cu studentele. Cu mai multe studente! Erau de-a dreptul revoltătoare! Vă dați seama ce stupefiată am fost când soțul îți cere un pahar cu apă, iar tu îl duci, să observi așa ceva!! Când i-am cerut explicații, m-a acuzat de paranoia.

Au existat și alte «semne» care mi-au arătat că pur și simplu soțul meu nu… mă mai dorește. Deși eram și suntem încă un cuplu tânăr, momentele de intimitate erau extrem de rare, până la absență. Orice soție știe că atunci când soțul este dezinteresat sentimental și intim o perioada extrem de lungă de timp, este la mijloc altcineva. Și s-a dovedit că a fost. Episodul de la Berlin, care s-ar putea să nu fie singurul, o arată din plin.

Cum adică «a luat decizia de unul singur încă de la începutul lui decembrie să divorțeze»? Cum adică «face ce vrea, cu cine vrea, când vrea»? Păi el a depus abia pe 16 ianuarie cererea de divorț!! Așa cum toată lumea care e căsătorită presupun că știe, despărțirea survine când se pronunță divorțul, în urma deciziei unei instanțe, nu când decide unul dintre soți!

Până la acel moment, soții își datorează fidelitate. Dacă înșeli, comiți un adulter, nu? Încearcă să își spele rușinea că a apărut în presă deja cu altcineva acuzându-mă pe mine de lucruri neadevărate cq oamenii să nu mai vadă problema. Ce om își reface viața atât de repede pentru că viața merge înainte, dacă e un familist convins?”, a adăugat Alberta Tinu, pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Andrei Tinu și Alberta s-au căsătorit în 2014

Andrei Tinu, fost Iucinu, s-a căsătorit, în 2014, cu Alberta Simona Preda cu care are doi copii, o fetiță ce s-a născut în 2015 și un băiețel care a venit pe lume în luna decembrie a anului 2016. În vara anului trecut, Andrei Tinu a devenit președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI” ȘI-A SUFOCAT IUBITUL ÎN LOFT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...