Bossul de la „Autoritatea pentru Cetățenie”, filmat sărutându-se la Berlin cu noua iubită!

Publicat: 15/01/2019 | 22:52

Chiar înainte de Crăciun, Andrei Tinu, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC), a decis să pună capăt mariajului pe care-l avea cu Alberta, un renumit medic stomatolog. La scurt timp după ce s-a despărțit de femeia care i-a dăruit doi copii, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu și-a refăcut viața sentimentală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini primite pe celebra adresă pont@cancan.ro din minivacanța pe care au petrecut-o la Berlin bossul ANC și noua lui iubită. (CITEȘTE ȘI: AMENINȚĂRI DURE ȘI ACUZAȚII DE INFIDELITATE ÎNTRE ȘTIRISTA DANA RĂZBOIU ȘI MILIONARUL ”COCA COLA”)

Prin intermediul adresei pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini unice din minivacanța pe care a petrecut-o în Berlin președintele ANC . (NU RATA, AICI: SEXY-PATRONEASA MEDLIFE E DE NEOPRIT)

Din câte se pare, la scurt timp după ce a decis să pună capăt mariajului pe care l-a avut timp de patru ani cu Alberta, femeia care i-a dăruit doi copii, bossul de la ”Autoritatea pentru Cetățenie” și-a asumat noua relație. Potrivit informațiilor primite pe vestita adresă pont@cancan.ro, Andrei Tinu și Elena Carmen Manta, noua iubită a acestuia, s-au bucurat pe deplin de sejurul în capitala Germaniei. Potrivit imaginilor, bossul de la ANC pare foarte îndrăgostit de noua lui iubită. De-a lungul șederii în Germania, Andrei și Elena au fost protagoniștii mai multor momente pline de tandrețe. (NU RATA, AICI: BIANCA & ALEX BODI AU NEGOCIAT ÎMPĂCAREA CU O CARAVANĂ DE ȘAMPANII)

Momente tandre, imortalizate la Berlin

Unul dintre momente s-a petrecut într-un restaurant, acolo unde cei doi au luat masa alături de un alt bărbat. La un moment dat, după ce Elena i-a șoptit ceva la ureche lui Andrei, bossul de la ANC și-a sărutat iubita cu patos, fără să țină cont de privirile bărbatului care-i însoțea.

Un alt moment tandru s-a petrecut pe stradă. Cei doi îndrăgostiți au mers ținându-se de mână. Sub privirile trecătorilor și ale amicului care-i însoțea, Andrei și Elena au arătat cât de mult țin unul la celălat.

În plus, bossul de la ANC și noua iubită au profitat de ocazia de a fi la Berlin și au făcut și o scurtă sesiune de shopping printr-un celebru magazin din capitala Germaniei. (NU RATA AICI: IUBITA LUI DODEL A JUCAT ”LA DUBLU” ÎN LOFT)

Andrei Tinu și Alberta s-au căsătorit în 2014

Andrei Tinu, fost Iucinu, s-a căsătorit, în 2014, cu Alberta Simona Preda cu care are doi copii, o fetiță ce s-a născut în 2015 și un băiețel care a venit pe lume în luna decembrie a anului 2016. În vara anului trecut, Andrei Tinu a devenit președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie. (CITEȘTE ȘI: A PIERDUT O SARCINĂ CU ȘTEFAN STAN, IAR ACUM S-A COMBINAT CU ”DIRECTORAȘUL BĂTĂUȘ”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...