Acasă » Exclusiv » Bianca & Alex Bodi au negociat împăcarea cu o caravană de șampanii la NUBA!

Bianca & Alex Bodi au negociat împăcarea cu o caravană de șampanii la NUBA!

De: Cancan 14/01/2019 | 23:20

La trei săptămâni de la despărțire, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au „negociat” împăcarea cu o caravană de șampanii scumpe, la NUBA. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultim moment despre vestitul cuplu din lumea mondenă. (CITEȘTE ȘI: PORNO-BURLĂCIȚA BIANCA A ÎNNEBUNIT LOFT-UL CU DANSURI NEMAIVĂZUTE ȘI…)

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai surprinzătoare vedete. După ce, vineri seara, a făcut senzație în LOFT cu ținuta super-atrăgătoare, dar și cu dansurile pline de senzualitate, alături de prietenele ei, blonda a luat o decizie uluitoare.

S-a întors la bărbatul în brațele căruia își găsise liniștea după despărțirile succesive de Victor Slav și Tristan Tate. Sâmbătă seara, Alex Bodi și Bianca au „negociat” împăcarea la NUBA, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, MESAJ SFÂȘIETOR PENTRU FOSTUL IUBIT)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini și informații surprinzătoare legate de celebrul cuplu.

Nu au putut sta despărțiți…

Dacă, la sfârșitul anului trecut, au decis să meargă pe drumuri separate, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu au putut să stea despărțiți mai mult de trei săptămâni. Sâmbătă seara, blondina și tânărul afacerist au dat ”nas în nas” la NUBA.

Potrivit unor surse DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) categoria A, de cum a aflat că fosta lui iubită și-a făcut apariția în clubul în care petrecea alături de mai mulți prieteni, Alex Bodi nu a stat pe gânduri. S-a dus glonț la blondină și a rugat-o să vină la masa lui, acolo unde a încercat să facă orice pentru a-i recâștiga atenția. (NU RATA, AICI: NUȚU CĂMĂTARU A PARTICIPAT ÎN ÎNCHISOARE LA SPECTACOLE, SLUJBE ȘI…)

Alex Bodi a „negociat” împăcarea cu Bianca la NUBA

Dovezile împăcării

La scurt timp după ce Bianca și-a făcut apariția în zona în care petreceau Alex Bodi și prietenii acestuia, la masa afaceristului și-a făcut apariția o ”caravană” de șampanii scumpe. Din câte se pare, Alex Bodi ar intenționa să reintre în grațiile senzualei blondine cu orice preț. Iar, în zorii zilei, atunci când distracția din NUBA a ajuns la final, Alex Bodi, ca un veritabil gentleman, a condus-o pe Bianca acasă. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ”COCA COLA” DIVORȚEAZĂ DE CUNOSCUTA ȘTIRISTĂ!)

La doar o zi distanță după ce au demarat ”tratativele” de împăcare, Bianca Drăgușanu a postat mai multe imagini din bolidul de lux pe care-l deține Alex Bodi. Semn destul de clar al faptului că ”negocierile” sunt pe drumul cel bun.  Mai mult decât atât, un prieten din anturajul afaceristului ne-a mărturisit că Alex Bodi și-a șters toate pozele pe care le avea pe Instagram cu fosta soție, pentru a-i demonstra celebrei blonde cât de mult își dorește împăcarea. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI I-A DESCHIS PROCES UNEI POLITICIANE PENTRU NICI… 500 DE EURO!)

Bianca s-a fotografiat în bolidul de lux a lui Alex Bodi

Cătălin Botezatu, declaraţie emoționantă, după ce Bianca s-a despărțit de Alex Bodi

Cătălin Botezatu a vorbit mereu în termeni laudativi despre Bianca Drăgușanu. În trecut, el a mărturisit despre fosta prezentatoare că este una dintre femeile care i-a marcat viața și alături de care și-ar fi dorit să își construiască o familie.(NU RATA, AICI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ A LUI MIHAI (EX-AKCENT)!)

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni”, a declarat, de curând, designerul.

Creatorul de modă a detaliat și unele dintre calitățile Biancăi Drăgușanu, în calitate de iubită. “Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialistă, cum spun toţi.

Vă zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, stiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată «femeie uşoară». Nu e aşa, pur şi simplu nu a avut noroc. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită sau care nu voiau ceva serios de la ea. Dacă o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c…ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste”, a mai spus Cătălin Botezatu

Bianca și Alex, din nou alături

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.
Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea. La scurt timp după ce a pus punct relației cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi. Înainte de Revelion, ei s-au despărțit. Din câte se pare, doar temporar! (NU RATA, AICI: AM FILMAT-O PE DANIELA CRUDU CU FAȚA ”ÎN RENOVĂRI”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte