Milionarul ”Coca Cola” divorțează de cunoscuta știristă!

Publicat: 13/01/2019 | 22:15

Un cuplu celebru din România divorțează după 11 ani de căsnicie, iar Cancan.ro, site-ul nr 1 din România are detalii senzaționale despre “ruptura“ de ultim moment care cutremură lumea bună. Milionarul “Coca Cola” și cunoscuta știristă păreau să aibă o relație solidă, chiar invidiată de mulți apropiați și nu numai. Și asta deoarece încercau să își țină problemele departe de ochii lumii, crezând, poate, că, la un moment dat, ele vor dispărea, însă nu a fost așa. (VEZI ȘI: Fosta soție îl execută silit pe celebrul milionar la patru ani de la divorț)

Încă din primele zile ale anului 2019, vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare, postând un mesaj în care a dezvăluit câteva dintre problemele pe care le are cu partenerul de viață. Știrista a subliniat că a tăcut mult prea multă vreme, iar acum vrea doar să își exprime public dezamăgirea pe care o simte în suflet.

Celebra știristă a răbufnit pe rețelele de socializare

„Am jucat în ultimii ani rolul mamei și al soției. Eu zic că l-am jucat exem­plar”

Fosta știristă a renunțat la carieră pentru a se dedica complet familiei și consideră că și-a jucat perfect rolul de soție, dar și de mamă pentru cei doi fii ai săi, după cum chiar ea mărturisea: “Am jucat în ultimii ani rolul mamei și al soției. Eu zic că l-am jucat exem­plar, sincer. Fără public, dar exem­plar, spre perfecțiune. Cred că nu există carte de parenting pe care să n-o fi citit! În română sau în engleză”.

Deși nu părea să aibă niciun regret că a luat această decizie, frumoasa vedetă a lăsat să se înțelegă recent că acest gest măreț nu a fost apreciat la adevărata lui valoare de soțul ei, dar și faptul că a mai rămas doar un pas până la divorț. (CITEȘTE ȘI: Plutește în aer un divorț de zeci de milioane €)

Atât fosta prezentatoare, cât şi milionarul “Coca Cola “au, din căsătoriile anterioare, câte un copil. Vedeta a fost căsătorită anterior cu un fost ministru al Sănătăţii, de care a divorţat în 2005.

Revenim cu dezvăluiri- bombă! Rămâi pe CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, pentru a afla motivul care a dus la despărțirea celebrului cuplu

Citește și...